Politica de confidentialitate

H Metal ia in serios securitatea datelor dvs. si nu le instraineaza tertilor, sub nici o forma, gratuit sau contra cost.

Astfel, garantam pastrarea in siguranta maxima a tuturor informatiilor dvs. personale, care ajung in posesia noastra pentru buna functionare a relatiei cu dvs.

H Metal S.R.L este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor cu caracter personal sub numarul 36022. H Metal va folosi datele dvs. personale doar pentru:
- comunicarea cu dvs.;
- transmiterea de newslettere și oferte speciale;
- informari despre contul și statusul comenzilor dvs.;
- solicitarea de feed-back și testimoniale;
- livrarea produselor la adresa indicata de dvs. in acest caz, numele, adresa de livrare și numarul dvs. de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea.

H Metal nu va folosi datele dvs. pentru:
- a le transmite tertilor;
- a face SPAM: orice utilizator isi poate sterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter prin trimiterea unui email la adresa office@h-metal.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.
Optarea pentru abonarea la newsletterul H Metal implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania H Metal.

Pentru a putea gestiona in bune conditii relatia cu dvs., H Metal poate stoca urmatoarele informatii: adresa de email, date de contact (adresa, telefon), cookie-uri, IP-uri, informații despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet, de exemplu RDS-RCS), browserul folosit de vizitator pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Firefox), data si ora vizitei, respectiv informatii despre care subpagini au fost vizitate.

Legea nr. 677/2001
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi privind datele personale comunicate catre :
- dreptul de acces la datele personale transmise;
- de interventie asupra datelor personale transmise;
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul de a va adresa justitiei;
- dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa in scris catre h-metal.ro la adresa de email office@h-metal.ro