Referințe

Pasarela metalica pentru statie de asfalt

Descriere materiale: Intre clientii nostri se numara si Strabag, companie care opereaza in toate sectoarele de constructii, in special Infrastructura de Transport, Constructii si segmente de Inginerie Civila,  precum si in proiecte de constructii in domeniul mediului. Una dintre cererile pe care le-am primit de la ei a fost pentru: - teava patrata otel  40 x 40 x 4 mm - profil unp otel 80 mm - teava neagra 51 x 4 mm. Aceste componente au fost folosite la construirea unor pasarele in jurul componentelor unei statii de asfalt. Datorita unor modificari  de flux unele componente au avut nevoie de pasarele separate confectionate din aceste produse. Otelul este un material care este folosit in vietile noastre de zi cu zi, noi metode inovatoare de a-l utiliza fiind gandite si realizate zilnic, iar piesele din otel pot fi asamblate rapid si eficient in toate anotimpurile. Constructiile reprezinta una dintre cele mai importante industrii consumatoare de otel, utilizand aproximativ 50% din productia mondiala de otel.

Vezi mai multe detalii

Trepte si podest realizate din tabla expandata

Descriere materiale: Incercam sa venim in intampinarea clientilor si sa ne adaptam gama de produse astfel incat sa satisfacem nevoile acestora. Pentru un astfel de client am livrat tabla expandata din otel care a fost folosita pentru realizarea unor trepte si podeste. Treptele sunt elemente functionale ale scarii care asigura utilizatorilor functionarea corespunzatoare a acesteia. In timp ce, podestul este o platforma orizontala amenajata pe parcursul unei scari pentru odihna si pentru a asigura accesul in incaperile unui etaj. Avantajele utilizarii tablei expandate: -  durabilitatea, datorita excelentului raport greutate-rezistenta; - permite debitarea si indoirea sub orice forma; - are rol anti-alunecare - prin aria de deschidere nu retine apa, zapada, impuritati sau materiale vascoase, uleiuri; -  rigiditate mare, datorita structurii sale; - montaj foarte rapid;  instalarea se face cu muchia dreapta a rombului in sus, si cu cea curbata in jos. De asemenea, tabla expandata din otel este foarte versatila. O puteti utiliza pentru placari de fatade, plafoane metalice, protectii metalice si mobilier, intreruperi betoane, panouri de gard.

Vezi mai multe detalii

Pod rulant 1,5 tone realizat din profil INP 340 mm

Descriere materiale: Pentru Prolift, H Metal a livrat profile INP 340 mm pentru realizarea unui pod rulant 1,5 tone cu deschidere 9,1 metri. In domeniul industrial din profile INP se realizeaza diverse piese metalice pentru utilaje grele, postamente metalice, etc. Podul rulant are o cale de rulare la oarecare inaltime deasupra solului si se foloseste in ateliere,  hale de montaj, in turnatorii etc. pentru ridicarea unor sarcini si deplasarea lor pe directie orizontala. Acesta se realizeaza la comanda si este particularizat in functie de aplicatia clientului (sarcini ce urmeaza a fi manipulate, caracteristicile dimensionale si functionale ale amplasamentului - regim inaltime, suprafata, temperaturi lucru, etc.). Tehnica ridicarii reprezinta un domeniu in care siguranta reprezinta principalele standarde de desfasurare a activitatii, iar utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate este obligatorie.

Vezi mai multe detalii

Tabla striata zincata pentru modernizare cai de acces stadion

Descriere materiale: FC Voluntari si-a modernizat stadionul pentru a putea indeplini conditiile de participare in Liga 1.   In cadrul acestei lucrari de modernizare, am livrat tabla striata zincata de 3 mm pentru inlocuirea treptelor si podestelor. Treptele sunt elemente functionale ale scarii care asigura utilizatorilor functionarea corespunzatoare a acesteia. Tabla striata zincata livrata de H Metal pentru realizarea acestor trepte si podeste a fost manoperizata (debitata la dimensiuni si zincata termic). Utilizarea tablei striate din otel are urmatoarele avantaje: - rezistenta la alunecare - capacitate buna la uzura - suprafata de auto-drenaj. Tabla striata din otel, datorita texturii proeminente pe care o are, este un material des utilizat pentru executia de scari si cai de acces. Aplicarea unui strat de zinc este una dintre cele mai eficiente si economice metode de protectie a otelului atunci cand acesta este utilizat la exterior.

Vezi mai multe detalii

Produse metalice pentru macara portal 3 tone

Descriere materiale: Cu Prolift, una dintre cele mai complete marci din Romania in ceea ce priveste sistemele de ridicare, avem o colaborare foarte buna care se concretizeaza periodic cu diverse comenzi. In gama lor de produse se regasesc si macarale portal. Acestea sunt utilizate pentru a efectua operatii de montare si demontare sau asamblari si mutare piese cu usurinta. Macaralele portal pot fi echipate cu palane cu lant actionate manual sau electric. O macara portal este formata dintr-o cale de rulare realizata din profil IPE si stalpi laterali realizati din teava patrata. Deplasarea macaralei se realizeaza cu ajutorul a 4 roti de poliamida prevazute cu dispozitiv de blocare. Pentru aceasta macara portal 3 tone, deschidere 4 metri, inaltime 5 metri, H Metal a livrat: - teava patrata 200 x 200 x 8 mm, - teava patrata 80 x 80 x 5 mm, - europrofil otel IPE 330 mm; Calea de rulare este fabricata din profil IPE care permite montarea dispozitivelor de ridicat si de translatie. Avantajul unei astfel de macarele este acela de a avea o mobilitate extrema si stabilitate pe toate suprafetele datorita celor patru roti turnate.

Vezi mai multe detalii

Tabla neagra pentru placare banc de lucru

Descriere materiale: Datorita faptului ca tabla neagra se numara printre materialele de constructie versatile, aceasta isi gaseste cu usurinta intrebuintarea intr-o gama larga de proiecte.  Unul dintre clientii nostri a utilizat-o pentru a placa un banc de lucru in atelierul pe care il are. Material livrat de H Metal pentru acesta lucrare: tabla neagra 5 x 1500 x 1000 mm. Principala calitate pe care o are tabla neagra din otel este rezistenta foarte buna. Aceasta rezistenta se datoreaza procesul de productie, dar mai exact etapei de laminare la cald,  la care este supus otelul inainte de a ajunge la forma sa finala. Tabla neagra din otel este un material foarte flexibil si, foarte important, nu este casant. Aceste caracteristici fac ca acest produs sa fie apreciat la scara larga.

Vezi mai multe detalii

Grinzi de ridicare realizate din produse metalurgice

Descriere materiale: Grinzile de ridicare sunt dispozitive utilizate pentru manipularea produselor de dimensiuni mari, impreuna cu ajutorul carligelor si lanturilor de ridicare. Acestea sunt folosite in fabricile de produse laminate si tevi, precum si in depozitele de tevi si produse laminate. Cu ajutorul acestor sisteme de manipulare nu apar deformatii ale produselor manevrate. Colaborarea buna pe care o avem cu Prolift, una dintre cele mai complete marci din România in ceea ce priveste sistemele de ridicare, s-a concretizat cu o noua comanda.   H Metal a livrat urmatoarele produse metalurgice:   * profil Hea 450 mm utilizat pentru a realiza grinda 64 tone, lungime 7,2 metri; * profil Hea 300 mm folosit pentru a realiza grinzi de ridicare 5 tone, lungimi 4 si 8 metri; * teava 250 x 150 x 8 mm utilizata pentru a realiza grinda 4 tone, lungime 6 metri; * teava 260 x 180 x 8 mm folosita pentru a realiza grinda 6 tone, lungime 6 metri; Tehnica ridicarii reprezinta un domeniu in care siguranta reprezinta principalele standarde de desfasurare a activitatii, iar utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate este obligatorie.

Vezi mai multe detalii

Carlig tip C de ridicare realizat din profil Heb 220

Descriere materiale: Prolift este una dintre cele mai complete marci din Romania in ceea ce priveste sistemele de ridicare. Produsele distribuite si/sau fabricate de acestia au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite în domeniul maritim, industrial, al construcțiilor civile sau industriale. Una dintre comenzile Prolift catre H Metal a fost pentru profile Heb 220 mm. Aceste profile au fost folosite pentru realizarea unor carlige tip C 5 tone. Profilul HEB are o arie larga de folosire si in constructia a diverse elemente metalice. Forma speciala face ca europrofilele HEB sa aiba o rezistenta sporita la greutate si eforturi mecanice. Carligele tip C sunt utilizate pentru ridicarea si transportarea pieselor cilindrice grele cum ar fi: rulouri de tabla,  bobine de sarma, rulouri de hartie etc. Se pot confectiona conform solicitarii clientului - dimensiuni si sarcini de lucru particularizate. Tehnica ridicarii reprezinta un domeniu in care siguranta reprezinta principalele standarde de desfasurare a activitatii, iar utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate este obligatorie.

Vezi mai multe detalii

Produse metalurgice pentru unitate procesare cereale

Descriere materiale: Produsele comercializate de H Metal sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii in domeniul constructiilor si cel industrial, in agricultura, mediul inconjurator, comercial si social. Un procent considerabil din clientii nostrii este constituit din firmele care construiesc hale metalice, spatii de productie, spatii de depozitare, garaje pentru utilaje, utilaje agricole pentru piata interna si/sau export, firme de confectii metalice care executa produse metalice industriale, etc. Fara o integrare a productiei, agricultorilor le este tot mai dificil sa reziste pe o piata in care procesarea devine conditie de baza pentru profilul agricol. Integrarea activitatilor de productie este esentiala deoarece permite controlul permanent al calitatii produsului si respectarea standardelor in domeniu. Fabricile de nutreturi combinate (FNC), care proceseaza materii prime agricole cresc considerabil va­loa­rea cerealelor pe care le pro­ceseaza si le trimit sub for­ma de hrana in fermele de porci si pasari de pe piata lo­cala. Materialele livrate de H Metal, pentru o astfel de lucrare, au fost utilizate pentru a realiza: structura metalica pentru groapa de colectare,structura depozitelor si hala de procesare. Pentru aceasta lucrare am furnizat urmatoarele materiale: Platbanda otel calitate S235JR, dimensiuni:  400 x 15 mm; 100 x 8 mm; 90 x 8 mm; 180 x 10 mm; 80 x 8 mm; 70 x 10 mm; 400 x 10 mm; 200 x 8 mm; 130 x 8 mm; 160 x 10 mm; 300 x 8 mm; 140 x 8 mm; 40 x 5 mm  Tabla neagra 10 x 2000 x 6000 mm, calitate otel S235JR Tabla neagra 10 x 1500 x 3000 mm, calitate otel S235JR  Profile Ipe  400 mm, calitate otel  S355J2  Profile Ipe  800 mm, calitate otel  S355J2  Otel rotund, calitate S235JR, fi 20 mm  Otel rotund, calitate S355J2, fi 32 mm

Vezi mai multe detalii

Conducte pentru trasee bitum

Descriere materiale: Strabag este una din principalele companii de constructii din Europa si lider de piata in Europa Centrala si de Est. Activeaza pe piata romaneasca incepand cu anul 1991 si opereaza in toate sectoarele de constructii, in special Infrastructura de Transport, Constructii si segmente de Inginerie Civila,  precum si in proiecte de constructii in domeniul mediului. Pentru una dintre lucrarile companiei am livrat tevi trase, vane  si flanse. Conductele furnizate de catre H Metal au fost folosite la trasee de bitum – teava trasa de 89 mm  si manta pentru curgerea uleiului de incalzire - teava trasa de 114 mm. Materialul s-a prezentat in conditii bune, cu o sudabilitate remarcabila. Vanele cu inchidere manuala au fost montate pe aceleasi tevi si sunt utilizate la inchiderea / deschiderea circuitelor de bitum. Cel mai mare avantaj al tevilor din otel fara sudura este capacitatea lor crescuta de a rezista presiunii, fiind la fel de rezistenta pe intreaga circumferinta a conductei. De asemenea, este mult mai usor de a determina calcule de presiune fara a fi necesar sa fie luata in considerare calitatea sudurii.   Un avantaj suplimentar al tevilor fara sudura este că ele functioneaza bine în conditii dure, ceea ce inseamna ca ele pot fi utilizate in medii foarte reci sau calde.

Vezi mai multe detalii

Pagina urmatoare »