H Metal expozant la Construct Ambient Expo 2019

Anul acesta ne-am alaturat „Construct-Ambient Expo – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine” ce a avut loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionul B2!

De asemenea, pe 15 martie 2019, in cadrul targului, ROMEXPO, Dizainar si Revista Atelierul, au organizat Conferinta „Construct Ambient”. Tema principala a acestei conferinte a fost una de interes „De la Design la Constructie”.

H Metal la Construct Expo 2019

In ofertele companiilor expozante la acest targ s-au regasit: produse si sisteme pentru constructii si amenajari interioare/exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

H Metal se adreseaza firmelor care au ca obiect de activitate executia de hale metalice, spatii de productie/ depozitare, garaje pentru utilaje sau firmelor de confectii metalice care executa produse metalice industriale. Astfel incat oferta noastra s-a concentrat pe tabla cutata si profile metalice.

gard si poarta din tabla decupata model Fermier

De asemenea, pentru noi evenimentul a fost o buna ocazia sa prezentam, in premiera, celor prezenti gama noastra de sisteme de imprejmuire. Incepand cu acest an, le oferim clientilor nostri solutii de imprejmuire atat pentru sectorul industrial, cat si pentru cel rezidential.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la office@h-metal.ro!

 

Share
<< Inapoi

Leave a Reply