Structura de rezistenta realizata din teava de otel

O structura de rezistenta realizata din teava de otel este o optiune comuna si eficienta in domeniul constructiilor metalice.

Utilizarea tevilor de otel ca elemente structurale principale in constructii ofera un echilibru intre performanta mecanica si eficienta economica. Reprezinta o solutie versatila si durabila in multe contexte ale constructiilor moderne.

Pentru a realiza o structura metalica de sustinere trebuie calculate sarcinile statice si dinamice (greutatea proprie, sarcina utila, vantul, zapada etc.).

Tevile de otel sunt adesea folosite pentru a construi cadrele structurale ale cladirilor industriale, comerciale sau rezidentiale, oferind suport si stabilitate.

Constructiile metalice ofera un spectru larg de aplicatii in diferite domenii ale industriei de constructii datorita rezistentei si eficientei lor.

Flexibilitate in design

Structurile din teava de otel pot fi proiectate intr-o varietate de forme si dimensiuni, adaptandu-se necesitatilor specifice ale fiecarui proiect. Designul poate fi personalizat pentru a maximiza spatiul util.

Rapiditate in constructie

Elementele structurale din teava de otel pot fi prefabricate intr-un mediu controlat, ceea ce reduce timpul de constructie pe santier si minimizeaza erorile umane.

H Metal a livrat pentru aceasta structura de rezistenta realizata din teava de otel:

– teava laminata 273.1 x 10 mm S355 J2H;

– teava laminta 114.3 x 5 mm S355 J2H.

Otelul S355J2H este un tip de otel structural cu rezistenta ridicata, utilizat frecvent in constructii si inginerie pentru diverse aplicatii structurale.

Caracteristici principale ale otelului S355 J2H:

Rezistenta la tractiune: acest tip de otel are o rezistenta la tractiune cuprinsa intre 470 si 630 MPa, ceea ce il face ideal pentru utilizari care necesita o rezistenta structurala mare.

Compozitia chimica: contine carbon, mangan, siliciu, fosfor si sulf in proportii care asigura o buna sudabilitate si rezistenta.

H Metal livreaza produse din otel laminat utilizate pentru diverse structuri metalice.

Ofertele de pret se fac punctual in functie de dimensiune, calitate si cantitate. In acest sens avem rugamintea sa ne transmiteti aceste detalii pe adresa de email office@h-metal.ro.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian