Szögacél szelemen

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Termékleírás:

Megrendelésre készítünk fekete, pácolt vagy horganyzott acéllemezből hajlított szögacélt.

 

Hideghajlítással sokféle formájú és méretű fémprofilt gyártunk, rendkívül nagy pontossággal.

 

Az egész országban forgalmazunk hidegen, ipari élhajlító segítésével hajlított szögacélt.

Standard méretek gyártási / szállítási

Szögacél szelemen

A vékony acéllemezből készült szögacélok használata lehetővé teszi a tervezők számára, hogy jól optimalizált és ezáltal sokkal olcsóbb szerkezeteket álmodjanak meg.

A tömegükhöz viszonyított igen magas szilárdságuknak köszönhetően ezek a hajlított acélszelvények nagyon jól helyettesíthetik a sokkal nehezebb laminált szelvényeket, amennyiben a projekt ezt lehetővé teszi.

Mivel ezek a szelvények hideghajlítással, egy viszonylag olcsó gyártási technológiával és igen sokféle méretben készülnek, nagyon sokféle képpen felhasználhatók.

A hideghajlítással készült acélszelvények minden évszakban, minimális eszközkészlettel és gépekkel is felszerelhetők, a túlzottan magas vagy alacsony hőmérséklet nem befolyásolja a fémszerkezetek szilárdságát (mint például az alacsony hőmérsékletű hegesztővarratok esetében).

A melegen hengerelt szögacélhoz képest a hideghajlított acélnak az a hátránya, hogy a szögacél sarkának sugara sokkal nagyobb. Tehát minél vastagabb a lemez, amiből a szögacél készül, annál nagyobb a sarok sugara, a szár hasznos része pedig annál kisebb.

Anyagminőség: S235JR, S275JR; DX51DZ; S250GD; S320GD; S350GD.

Mérettűrések  EN 10143 szerint.

Egyedi ajánlatért kérjük, küldje el nekünk: termék nevét, méretét, acél minőségét, mennyiségét és rendeltetési helyét. Köszönöm!

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról