Despre noi

In anul 2019 H Metal S.R.L aniverseaza 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Suntem una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.
Ne-am castigat locul pe piata romaneasca a produselor metalurgice prin calitatea produselor comercializate, rapiditatea in ofertare si livrare, cat si prin consilierea gratuita pe care o oferim clientilor nostri.

Servicii oferite:
- comercializare produse metalurgice
- transport asigurat
- livrare produse metalurgice manoperizate (ambutisare la rece, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, zincare si vopsire)
- executie sisteme de imprejmuire la comanda

Furnizam o gama foarte mare de produse, fiind mereu la curent cu stocurile producatorilor si al stockholderi-lor. Specialistii H Metal va ofera, gratuit, sfaturi referitoare la debitare, sudura, zincare, vopsire, depozitare etc..

Tratam cu seriozitate orice cerere venita din partea clientilor nostri, putand sa le furnizam acestora si produse atipice. Acest tip de produse inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

 

 


Grupul H-Metal

Grupul H - Grupul H Metal opereaza in mai multe domenii.
Image

Producator mobilier industrial. Partitii glisante sticla.

metal-creativ.ro

Image

Generator oferte pret produse metalurgice

metal-online.ro

Image

Sisteme de imprejmuire

imprejmuiri.ro

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru