Despre noi

H Metal este o societate de distributie a produselor metalurgice, una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Ne-am castigat locul pe piata romaneasca a produselor metalurgice prin calitatea produselor comercializate, rapiditatea in ofertare si livrare, cat si prin consilierea gratuita pe care o oferim clientilor nostri.

Furnizam o gama foarte mare de produse, fiind mereu la curent cu stocurile producatorilor si al stockholderi-lor. Specialistii H Metal va ofera, gratuit, sfaturi referitoare la debitare, sudura, zincare, vopsire, depozitare etc..

Tratam cu seriozitate orice cerere venita din partea clientilor nostri, putand sa le furnizam acesora si produse atipice. Acest tip de produse inseamna produse normale (profile, tabla, europrofile) de dimensiuni normale, dar in calitati speciale de otel sau produse de dimensiuni speciale – mari, lungi, groase, late sau dimensiuni + calitate otel.

Echipa H Metal este ghidata de sloganul: “Solutii rapide pentru idei indraznete!”

Certificari: