Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Structura metalica lift exterior

Descriere:

Tevile din otel patrate si rectangulare sunt sectiuni structurale tubulare cu proprietati excelente de rezistenta si sudabilitatea buna, ce pot fi utilizate atat static cat si dinamic.

H Metal comercializeaza aceste produse metalurgice ca profile cave deformate la rece (standard EN 10219), dar si ca profile cave finisate la cald (standard EN 10210).

Faptul ca livram tevile din otel in grosimi si lungimi diferite, face ca aceste produse sa acopere o arie foarte larga a domeniilor unde poate fi implementate.

Unul dintre clientii nostri realizeaza structuri metalice suport pentru lifturi. Pentru o astfel de lucrare, H Metal a livrat:

- teava rectangulara 150 x 100 x 5 mm;

- teava rectangulara 100 x 60 x 5 mm;

- teava patrata 160 x 160 x 6 mm;

- teava patrata 160 x 160 x 10 mm;

- cornier ambutisat 150 x 150 x 5 mm.  

Lifturile se monteaza pe o structura fixa ancorata de cladire si se preteaza acolo unde locatia nu a fost prevazuta cu spatiul interior necesar amplasarii liftului.

Realizarea structurilor metalice este aleasa deoarece acestea sunt usoare si scurteaza termenul de finalizare a proiectului. Totodata, permit inchideri cu sticla, inchideri potrivite ascensoarelor panoramice.

Structura metalica auto portanta realizata din tevi de otel serveste ca put pentru ascensoare electrice sau hidraulice. Pentru a fi usor si rapid de montat intregul ansamblu este conceput ca o structura modulara.