U ambutisat

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Descriere produs:

Fabricam, la comanda, profil U ambutisat din tabla neagra, decapata sau zincata.       

 

Acest tip de profil U este format la rece prin indoirea tablei pe abkant. Unghiurile de indoire sunt la 90 grade.

Adesea, atunci cand calculul de rezistenta permite,  se pot inlocui profilele UNP laminate la cald cu profile ambutisate U formate la rece.

 

Livram o gama variata de dimensiuni standard, dar si sectiuni personalizate conform specificatiilor dumneavoastra. Transportul se face direct santier.

De asemenea, profilele ambutisate U se pot livra si gaurite, conform schita/proiect.

 

Este un profil utilizat in principal in industriile de constructii, transport si fabricatie unde este necesara o acuratete dimensionala.

Poate fi folosit atat pentru structuri principale, cat si secundare ale constructiilor industriale, rezidentiale, comerciale sau agricole.

Dimensiuni standard de fabricatie / livrare

Le lunghezze di esecuzione sono comprese tra 1 e 13 metri, e lo spessore della lamiera può essere compreso tra 1,00 - 3,00 mm. Lo spessore, la tipologia della lamiera (nera, decapata o zincata) e la lunghezza dei particolari vengono scelti in base alle vostre esigenze, per non generare perdite di materiale.

Detalii U ambutisat

Grosimea redusa a peretilor unui profil U ambutisat permite metodele conventionale de imbinare, prin sudare sau cu suruburi. Dar exista si tehnologi specifice mai potrivite materialelor cu grosime redusa. Se pot realiza imbinari cu nituri oarbe si cu suruburi autoperforante si/sau autofiletante.

Profilele formate la rece pot fi utilizate in structurile supuse la actiuni seismice importante, deoarece exista beneficii structurale importante ca urmare a fortelor initiale reduse, masa structurii fiind mica, dar nu se poate conta pe zone plastice disipative in aceasta situatie.

Ce avantaje are utilizarea unui profil U ambutisat:

- acuratetea formei sectiunii transversale;

- dimensiunile sectiunilor formate la rece sunt mult mai ofertante;

- materialul din care este produs un profil U ambutisat poate fi selectat in functie de ceea ce este cel mai potrivit pentru aplicatia dumneavoastra;

- lungimea unui profil U ambutisat poate fi ajustata in functie de nevoile clientului, reducand astfel resturile si necesitatea procesarii ulterioare.     

  

 

Standard de fabricatie profil U ambutisat:  EN 10162.

Calitatea materialului se alege in functie de tipul de tabla din care doriti realizarea profilelor U ambutisate.

Doresti detalii despre acest produs?

Trimite-ne un mesaj si te contactam in maxim 12 ore (lucratoare).
Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti: denumire produs, dimensiune, calitate otel, cantitate si localitatea de destinatie. Multumim!

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru