Viziunea noastra, Misiunea noastra, Valorile noastre.

Cum vedem lucrurile

Viziune, Misiune si Valori

De ce aleg companiile sa lucreze cu noi?

Viziunea noastra:

Sa fim lideri in oferirea de solutii integrate de aprovizionare cu produse metalurgice in timp optim de livrare pentru clientii nostri din Romania si Uniunea Europeana.

 

Misiune noastra:

Ne angajam sa fim printre cei mai buni in domeniul nostru si sa ne mentinem la aceste standarde inalte. Ne angajam sa avem mai departe angajati competenti, motivati si orientati catre gasirea de solutii creative in distributia de produse metalurgice. Prin aceste angajamente vom aduce in continuare un plus de valoare clientilor nostri.

 

Valorile noastre:

Incredere

Succesul nostru este increderea. Am primit incredere de la clientii nostri, ca raspuns la rezolvarea problemelor cu care au venit catre noi, solicitari legate de aprovizionare cu produse metalurgice standard sau atipice. Increderea acordata de catre clientii nostri ne onoreaza.

Seriozitate

Succesul nostru este seriozitatea. Facem ceea ce spunem, si spunem ceea ce facem. Niciodata nu am facut promisiuni pe care sa nu le indeplinim, lucru care continua si astazi. Vorbim deschis si nu ascundem eventualele probleme, ci gasim solutii sa le rezolvam.

 

Modestie

Ne asumam ca nu avem toate raspunsurile, si suntem dispusi catre invatare si crestere. Fiecare experienta (interactiune) cu cineva ne poate da posibilitatea sa invatam ceva nou. Cerem ajutorul sau sfatul acolo unde consideram ca este nevoie.

 

Pasiune

Suntem pasionati de metal si de ceea ce facem in acest domeniu. Avem rezultate pe masura pasiunii si dedicarii noastre, si asta ne da o energie pozitiva ce se transmite si celor cu care lucram.

  

Echipa

Echipa este resursa noastra cea mai de pret, un nucleu de oameni care au principii morale si etice comune. Suntem recunoscatori sa avem o echipa sudata si activa, dornica sa accepte provocarile care vin pentru a fi cei mai buni.


Grupul H-Metal

Grupul H - Grupul H Metal opereaza in mai multe domenii.
Image

Producator mobilier industrial. Partitii glisante sticla.

metal-creativ.ro

Image

Generator oferte pret produse metalurgice

metal-online.ro

Image

Sisteme de imprejmuire

imprejmuiri.ro

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru