Az ipari kerítés fontossága

A kritikus infrastruktúra vagy ipari célok esetében fontos lépés a kerület biztosítása, ezért az ipari kerítés telepítése elengedhetetlen.

Az ipari területek megfelelő bekerítéséhez szilárd és ellenálló betörés- és mászásgátló megoldások alkalmazása szükséges. Az ipari területen a tárolt berendezéseknél is magasabb szintű biztonság/védelem szükséges.

Az ipari kerítés fontossága

A H Metal kerítésrendszereit olyan ágazatokban alkalmazzák, amelyek a létesítmények biztosítására összpontosítanak.

Az ipari kerítés alkalmazási területei közé tartoznak a bekerítések: ipari gyártócsarnokok, gyárak, csarnokok és raktárterek, logisztikai platformok, építkezések stb.

MIBŐL ÁLL EGY IPARI KERÍTÉS:

ferde karú fémoszlopok vagy Y típusú kerítésoszlopok;

horganyzott szegélyű panelek;

kapuk (jármű- és gyalogoskapuk);

ellenmerevitesek;

szögesdrót/Concertina, szögező tartozékok.

Az általunk gyártott kerítések alapanyaga acél. Ez az anyag jó mechanikai ellenálló képességgel rendelkezik, és tökéletes a kerítés szerkezetéhez.

Miután a különböző összetevők feldolgozása befejeződött, a szerkezetet a védelmi folyamatnak vetik alá. A kerítést olvasztott cinkbe mártják, amely korrózióvédő réteget képez. Ez lehetővé teszi, hogy a horganyzott kerítések kiállják az idő próbáját anélkül, hogy megváltoznának és veszélyeztetnék a funkcionalitásukat, amiért létrehozták őket.

A bűnözőket elriasztó védelmi rendszer kialakításának egyik módja az Y típusú vagy ferde karú kerítésoszlopokra szerelt NATO típusú drót használata.

A Concertina huzal telepítése katonai szabványnak megfelelő biztonsági megoldást kínál a következő előnyökkel:

– egy pengékkel ellátott acélsorompót alkot, amelyen szinte lehetetlen áthaladni;

– nem rozsdásodik, és nem vágható át közönséges szerszámokkal;

– impozánsan néz ki és elriasztja a tolvajokat;

– mozgatható, miközben minden alkalommal megőrzi eredeti spirális alakját.

Az ingatlanon belül a kapun keresztül lehet bejutni. Az általunk épített kerítéseket a gyalogosforgalom számára egy kapuval, a gépek és autók számára pedig egy bejárati kapuval látjuk el. Ezek gördülékenyebbé teszik a forgalmat, különösen, ha nagy ember- és gépforgalmú ipari egységekről van szó.

A H Metal az Imprejmuiri.ro részlegén keresztül tanácsadást és egyedi megoldásokat kínál Önnek bármilyen ipari alkalmazáshoz.

Várjuk kereséseit a office@h-metal.ro címen!

Műszaki részletekről a 0749.249.007-es telefonszámon tájékozódhat.

Share
<< Inapoi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.Categorii


Taguri

    hu_HUHungarian