Tata Steel a lansat o noua linie de sudura high-tech robotizata

Tata Steel a prezentat o noua linie de sudura high-tech robotizata la Automotive Service Centre  din Wednesfield, West Midlands – cea mai mare din Marea Britanie, care poate suda mai mult de o mie de piese auto la fiecare ora.

Compania Tata Steel joaca un rol-cheie in industria constructoare de automobile din Marea Britanie, care a realizat anul trecut 1,7 milioane de automobile, dintre care aproape 80 la suta au fost exportate.

Una dintre putinele din lume, noua linie de sudare robotizata tripleaza capacitatea de producere a semifabricatelor sudate la comanda – foi deosebite din tabla de otel, de diferite grosimi.

Aceste piese de otel – folosite adesea pentru panourile de usi ale autovehiculelor – permit constructorilor sa realizeze vehiculele mai usoare cu emisii mai scazute.

“Noua linie de productie este cea mai rapida, mai mare si mai eficienta din Marea Britanie. Se pot suda mai mult de o mie de piese auto la fiecare ora, produsele din otel fiind livrate catre producatorii de automobile din Marea Britanie, iar noi comenzi au fost castigate in Germania, Franta si Tarile de Jos “, a declarat un reprezentant Tata Steel.

Aceasta linie este ultima etapa a unei investitii de 20 milioane lire sterline pe care Tata Steel a facut-o in fabrica care are 450 de oameni angajati si furnizeaza, de asemenea, otel pentru piete cheie, cum ar fi constructiile, minerit si utilaje de escavat, precum si aparatele de uz casnic, a declarat compania adaugand ca noua linie de productie nu are un impact asupra nivelului de ocupare a fortei de munca.

Paul Steele, director general al Tata Steel Distribution UK, a declarat: “Cea mai recenta investitie in Automotive Service Centre  mareste foarte mult capacitatile noastre de productie si inseamna ca putem oferi clientilor nostri din domeniul auto un serviciu complet, foarte specializat care va sprijini, de asemenea, activitatea noastra de export in Germania. “

Sursa articol: https://www.steel-technology.com/news/tata-steel-unveils-uks

 

Share
<< Inapoi

Leave a Reply