Blechexpo 2019 – targul international pentru prelucrarea tablelor

Blechexpo este un targ consacrat axat pe solutii pentru prelucrarea industriala a tablelor, tevilor si profilelor. Se desfasoara in Stuttgart, la fiecare doi ani, alaturi de Schweisstec – targul pentru tehnologii de imbinare. Anul acesta Blechexpo va avea loc in perioada 5 – 8 noiembrie.

Editia de anul acesta va depasi mai multe recorduri: aproximativ 1500 de expozanti vor veni la Stuttgart pentru eveniment, spatiul destinat expozitiei s-a marit cu 15%, iar prezenta  internationala este, de asemenea, in crestere.

Prelucrarea tablelor este o problema-cheie in special pentru domeniile: productiei de masini si echipamente, constructiilor si cel al inginerie electrice.

Vizitatorii participanti vor gasi solutii si sisteme pentru prelucrare, modalitati de asamblare si finisarea suprafetei pentru componente vizibile sensibile. De asemenea, manipularea si asigurarea calitatii, taierea cu precizie, stantarea si formarea  tablelor din otel si aluminiu sunt la fel de bine reprezentate. Nu in ultimul rand, automatizarea si digitalizarea utilizate in prelucrarea tablelor sunt elemente abordate de expozanti.

Portofoliul expozantilor se extinde de la materii prime la depozitare si manipulare, chiar si pana la productia de ansambluri gata de montat, dispozitive, echipamente si utilaje de baza.

Conceptele moderne ale Blechexpo si Schweisstec sunt aliniate in mod constant la nevoile utilizatorilor, fapt reflectat de tendinta ascendenta continua a acestor evenimente.

In cadrul Blechexpo  vei regasi o combinatie de procese adaptive, eficiente si automate, perfect echilibrate, interconectate pentru interiorul companiei, dar si in afara ei. Tehnologii “respectuoase” cu oamenii si mediul inconjurator, capabile sa intercomunice, sa elimine timpii morti ai productiei, sa maximizeze productivitatea, sa ofere productie personalizata si sa minimalizeze deseurile si consumul inutil.

Te poti convinge vizualizand live demonstratiile companiilor expozante. Astfel ai posibilitatea de a face cunostinta si de a te informa cu privire la gama vasta de oferte a celor prezenti.

 

Share
<< Inapoi

Leave a Reply