Ce tipuri de teava din otel comercializam

Versatilitatea sa face ca teava din otel sa fie cel mai des folosit produs care este fabricat de industria siderurgica.

Oamenii folosesc si produc tevi in diferite scopuri de mii de ani. Dovezile arheologice atesta ca, in anul 2000 i.Hr., agricultorii antici sau chinezii au folosit tevi din diferite materiale, cum ar fi lemnul sau bambusul, pentru transportul apei.

Incepand cu anii 1800, s-au realizat pasi importanti in tehnologia tevilor de otel. Inclusiv imbunatatirea metodelor de fabricatie, dezvoltarea aplicatiilor pentru utilizarea lor si stabilirea de reglementari si standarde care guverneaza certificarea acestora.

teava din otel

Tevile de otel se remarca prin fiabilitatea lor maxima in multiple aplicatii si contexte industriale, demonstrand ca sunt foarte rezistente.

Exista o varietate destul de mare de tipuri de teava din otel disponibila pe piata.

In functie de metoda de fabricatie tevile din otel sunt clasificate in doua grupe:

1. Tevi fara sudura, formate intr-o singura etapa in timpul laminarii.

Cel mai semnificativ avantaj al tevilor fara sudura este ca pot fi produse cu pereti mai grosi. Datorita faptului ca nu au cusaturi de sudura, le face sa fie considerate ca avand proprietati mecanice mai bune decat tevile cu cordon de sudura.

2. Tevi sudate care presupun un proces de sudare dupa rulare.

In functie de dimensiunea exterioara, grosimea peretelui si aplicatie, exista diferite moduri de fabricare a tevilor sudate.

Tevile cu sudura ofera tolerante mai stranse, dar o grosime mai subtire a peretelui.

Costul mai mic poate fi, de asemenea, un motiv pentru care tevile sudate pot fi preferate in detrimentul tevilor fara sudura.

In ambele metode de fabricatie, otelul brut este turnat mai intai intr-o forma de pornire mai lucrabila (tagla fierbinte sau banda plata).

Accentul principal ar trebui sa fie specificatiile aplicatiei in momentul in care se determina tipul de teava care se doreste achizitionat.

In functie de forma tevile din otel, pe care noi le comercializam, pot avea sectiunea: tubulara (patrata/rectangulara) sau circulara.

O teava rotunda din otel este definita de diametrul exterior si grosimea peretelui. In timp ce atunci cand comandati o teava patrata/rectangulara trebuie sa specificati dimensiunea laturilor si grosimea peretelui.

Pe site-ul H Metal gasiti:

Teava din otel patrata si rectangulara care se poate utiliza pentru o varietate mare de aplicatii. Are utilizari in industrie, constructii, mobilier, aparatura si industria agricola.

Teava neagra de instalatii este destinata realizarii retelelor de transport a apei calde sau reci potabile, instalatiilor de incalzire si de transport a agentului termic cu presiunea maxima de 50 bar. De asemenea, la realizarea instalatiilor tehnologice.

Teava rotunda pentru constructii are aplicatii in industria constructiilor de masini, pentru constructia de stalpi de gard, confectii si constructii metalice diverse.

Teava trasa din otel este materialul preferat pentru constructia de nave, conducte, platforme petroliere, echipamente din domeniul petrolier, recipiente sub presiune, piese de masini si platforme maritime si diverse constructii metalice.

De asemenea, pentru toate categoriile de mai sus va putem livra si teava din otel zincata termic.

In atelierul nostru executam si procedee de manoperizare. Astfel, livram teava din otel care este debitata la dimensiuni specifice, taiata la unghi sau gaurita.

Pentru o oferta de pret va asteptam cererile la office@h-metal.ro!

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian