Containere din tabla cutata zincata pentru deseuri industriale

Containere din tabla cutata zincata ideale pentru transportarea si descarcarea deseurilor industriale cu ajutorul motostivuitorului dotat cu furci.

Intre cererile pe care le primim de la clientii nostri se afla si cele pentru materiale destinate constructiei de containere din tabla cutata zincata. Acestea sunt potrivite pentru manevrarea deseurilor industriale rezultate din procesul de productie.

Un container de deseuri industriale poate fi asigurat pentru a impiedica alunecarea de pe furcile motostivuitorului sau pentru a impiedica descarcarea neintentionata a incarcaturii.

Acest tip de container poate fi integrat intr-un proces automatizat de productie si este construit dupa standardele europene. Este un produs destinat uzului industrial.containere din tabla cutata

Containerul basculabil confectionat din tabla zincata cutata este ideal pentru:

– deseuri span;

– deseuri metalice;

– pulberi metalice;

– deseuri lemnoase – alte tip de deseu provenit din procese de productie industriala.

H Metal a confectionat aceste containere din tabla cutata zincata.

Confectionarea unor containere din tabla cutata zincata pentru deseuri industriale

Tabla cutata zincata este utilizata cel mai adesea pentru realizarea de acoperisurisi pereti  hale, avand insa o gama variata de utilizari. Constructia de containere basculante pentru deseuri industriale se afla printre aceste intrebuintari.

H Metal a livrat tabla cutata zincata H 35 cu grosime 1,5 mm;  foile de tabla au avut dimensiunile 2000 mm  x 930 mm (suprafata utila).

tabla cutata H35 pentru container deseuri

3 avantaje ale utilizarii tablei zincate cutate pentru fabricarea de containere deseuri

1. Rezistenta ridicata la socuri

Tabla cutata zincata raspunde extrem de bine la socuri, dilatari si contractii si chiar si variatii ale nivelului de umiditate.

Aceasta isi mentine proprietatile intacte, si de aceea, de cele mai multe ori pentru realizarea de acoperisuri.

2. Rezistenta mecanica ridicata

Tabla zincata cutata isi mentine forma chiar si supusa unor forte mecanice puternice;

3. Rezistenta ridicata la agenti corozivi

Datorita stratului protector de zinc aplicat, ce o face mult mai rezistenta, calitativa si eficienta, tabla zincata reprezinta o varianta imbunatatita a tablei clasice din otel. Aceasta nu este afectata de actiunea directa a unor agenti chimici corozivi.

H Metal comercializeaza in toata tara, cat si pe teritoriul Uniunii Europene tabla zincata cutata H31 sub forma de foi, cu o gama larga de dimensiuni standard si atipice.

Pentru o oferta detaliata va rugam sa ne contactati pe email office@h-metal.ro

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian