Elemente zincate pentru armare linie de tramvai

In proiectul de modernizare a transportului public, H Metal a executat elemente zincate pentru armare linie de tramvai. Proiectul presupune modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport public.

H METAL, a furnizat pentru acest proiect produsul denumit Antretoaza, cantitatea comandata / executata si livrata fiind de 2400 bucati.

Produsul a fost executat conform specificatiilor din proiect, din teava fara sudura diametrul exterior 48,3 si grosime perete 4,00 mm.

Elemente zincate pentru armare

LA CE SE FOLOSESC PRODUSELE REALIZATE DE NOI

Tevile zincate se utilizeaza in partea betonata de sub calea de rulare pentru armare, astfel betonul nu se fisureza. Fisurile din beton duc la deformarea sinelor, facand greoaie circulatia vagoanelor si fiind o cauza a deraierilor.

Pregatirea si realizarea de elemente zincate pentru armare

Executia acestor semifabricate zincate a insemnat debitarea din teava intreaga la lungimea solicitata, respectiv 1700 mm si pregatirea pentru zincare.

Teava fara sudura se fabrica nezincata, aceasta se poate zinca ulterior prin scufundare in baie de zinc topit. Prin acest procedeu teava dobandeste un strat protector de zinc atat la interior cat si la exterior.

Pentru a putea fi introduse in zinc topit tevile se gauresc la unul din capete cu burghiu diametru 6-8 mm. Aceasta gaura tehnica este necesara prinderii / agatarii cu sarma a produselor de carligele de scufundare. Sistemul de prindere este valabil pentru toate elementele zincate, pentru a putea fi inroduse in baia de zinc topit. Pentru zincarea termica produsele cu lungime de pana in 3 metri au o singura gaura, la unul din capete. Produsele mai lungi de 3 metri vor avea 2 gauri, la ambele capete, date la cativa cm de capat.

tevi trase zincate

O provocare dusa la un bun final in realizarea si distributia antretoazelor

Am avut parte de mai multe provocari cu ocazia excutiei acestei comenzi. Am fost selectati dintre mai multi furnizori si beneficiarul a avut cateva conditii ce a trebuit sa le indeplinim. Incepand de la calitatea produsului executat, incadrarea in buget si termenul de executie a fost unul din criteriile importante.

La astfel de lucrari/santiere este foarte important pentru beneficiar sa primeasca produsele comandate la timpul potrivit. Lucrarile ce au legatura cu transportul public lipsa de sincronizare intre parteneri duc la ingreunarea si intarzierea lucrarilor.

Cantitatile mari de materiale, trebuie sa ajunga pe santier in intervalul de timp stabilit de comun acord prin contract. In situatia in care produsele ajung mai devreme, acestea blocheaza inutil santierul, ceea ce ingreuneaza activitatea. Daca produsele ajung mai tarziu poate duce la intreruperea activitatii din lipsa de materiale.

Astfel cand toate detaliile sunt stabilite clar prin contract, lucuruile trebuie sa se intample. De aceea si pentru noi a fost o provocare, sa executam produsele in specificatiile dorite de client si la timp. Este mai dificil de programat un proces de productie ce se intinde pe mai multe saptamani, pot aparea situatii neprevazute. Pot aparea sincope in aprovizionare, prelucrare, livrare, etc. De aceea suntem mereu pregatiti cu solutii pentru a putea duce la bun sfarsit proiectele asumate. Suntem responsabili in ceea ce promitem si promitem doar ce ne putem asuma si putem duce la indeplinire.

Despre noi si produsele disponibile

Compania noastra, H METAL livreaza in toata tara si teritoriul Uniunii Europene produse metalurgice si manoperizate, din care enumeram cateva:

 • Teava patrata si rectangulara zincata sau otel simplu
 • Teava rotunda fara sudura zincata, teava sudata
 • Cornier cu laturi inegale si egale, cornier zincat sau nezincat
 • Platbanda, tabla plana, tabla striata zincata sau nezincata
 • Profil zincate, profile si europrofile pentru diverse structuri metalice
 • Profile ambutisate executate din tabla zincata, tabla decapata, profile atipice
 • Manoperizari / executie de diverse elemente si semifabricate
 • Stalpi de gard la comanda, stalpi cu 2 brate tip Y, stalpi cu 1 brat, stalpi gard speciali

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti pe email office@h-metal.ro urmatoarele detalii:

 • Denumire produse metalurgice sau semifabricate
 • Dimensiuni produse, gabarit x grosime
 • Cantitatea exprimata in bare intregi, foi, numar bucati, kg, etc
 • Localitatea de livrare / santierul
Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian