Testreszabott termékek

A H Metal kézműves kohászati ​​termékeket szállít, melyeket helyszíni összeszerelésre készen szállítanak, amelyek gazdaságossági és időbeli előnyöket jelentenek ügyfeleink számára: fekete lemez, bordás lemez, négyzet és téglalap alakú csövek, profilok és europrofilok.


A domborítás a plasztikus deformáció művelete, amelynek során egy lapos félkész terméket üreges résszel alakítanak át, vagy egy üreges rész feldolgozását folytatják a mélységének növelése érdekében.
A hidegsajtolás öntőformákban történik, a művelet egyszeres vagy kettős, fordított vagy közvetlen. A sajtoló részek méreteitől, az alkatrészek alakjától, de az anyag jellegétől függően is, amelyből ezek az alkatrészek készülnek, a hidegsajtolás történhet egy vagy több műveletben.

A hidegsajtolási eljárásban a deformáció a test előmelegítése nélkül történik, és viszonylag kis testekhez használják.

Rajzolással jól ismert profilok készíthetők, mint például: egyenlő vagy nem egyenlő oldalú sarkok, U-profilok, C-profilok, Z-profilok, különböző méretű alap- és szárnyakkal. Bélyegzéssel a szabványos forma- és méretszabványon kívül különböző típusú atipikus profilok, valamint különféle alkatrészek/félkész termékek is készíthetők.

Lyukasztás A lemezlemezek minta szerint bélyegzettek – rendelt forma, kerek, négyzet alakú, rombuszos, máltai keresztfuratokkal, oválisan, háromszögletesen, vonalban elhelyezve vagy közbevágva, egyforma vagy különböző kevert formákkal. A lyukasztás előnye, hogy nem melegíti fel az anyagot, így a horganyzott lemeznél ez egy plusz, nem sérül a horganyréteg.

Mechanikus vágások a giljotinon.

A mechanikai forgácsolási művelettel különböző anyagokat darabokra vágnak, a felhasználásuk és a további feldolgozásuk céljára kialakított formáktól és méretektől függően. Ily módon különböző atipikus méretek készíthetők a szabványokon kívül a lapos / széles acélból, fémlemezből stb.

Plazma/oxigén tömítések

Ezzel az eljárással általában nagy vastagságú kohászati ​​termékek vághatók, különösen vastag lemez, vastag csövek, profilok stb. Plazmával vagy oxigénnel történő vágás után a keletkező élen a vágás után sorjanyomok láthatók – kisebb a plazmában és nagyobb az oxigénben. Plazma- vagy oxigéngázzal a termékek a rajzok szerint egyenes formájú (vonalas), de szabálytalan formájú is vághatók/lyukaszthatók.

Galvanizált

A tűzihorganyzás a leghatékonyabb módszer az acél korrózió elleni védelmére nagyon hosszú ideig. a termikus horganyzással felvitt cinkréteg többszöröse vastagabb, mint az elektrogalvanizálással felvitt réteg, így még jobban ellenáll a korróziónak.

Elektrosztatikus festés

Kiváló technológia por formájú festék felvitelére fémfelületekre, amelyeket utólag hőkezelnek, így biztosítva a hosszú kopásállóságot és kopást.

Az elektrosztatikus festés fő előnye a kiváló minőségű fedés a hagyományos festési módokhoz képest.

Cégünk minőségi termékek szállítására és a legigényesebb ügyfeleknek megfelelő szolgáltatások nyújtására összpontosít.

Share
<< Inapoi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.Categorii


Taguri

    hu_HUHungarian