Structura metalica din profile laminate pentru acoperis sopron

Structura metalica din profile laminate pentru acoperis sopron. In domeniul agriculturii sopronul metalic este o constructie utilizata pentru a proteja  nutretul sau utilajele.

Recomandam structurile metalice pentru constructia de astfel de hale utilitare datorita faptului ca ofera o libertate de impartire a spatiului si pentru termenul rapid de executie.

Un procent important din clientii nostri este reprezentat de firmele care construiesc hale metalice, spatii de productie, depozitare si  garaje pentru utilaje agricole. Unul dintre acestia ne-a solicitat profile laminate pentru acoperis sopron agricol.

profile laminate pentru acoperis

Si in cazul unei astfel de constructii acoperisul reprezinta elementul constructiv care inchide partea superioara. De asemenea, acesta are rol de rezistenta, preluand incarcarile ce ii revin.

Acoperisurile sunt supuse urmatoarelor solicitari:

– incarcari orizontale (vant, seism);

– datorita variatiei de temperatura, incarcari mecanice;

– incarcari verticale.

Alegerea materialelor pentru executarea structurii metalice din profile laminate acoperis sopron

Clientul nostru a ales sa foloseasca ca elemente de sustinere a acoperisului pentru sopron:

–  grinzi cu zabrele confectionate din profile Ipe 450 mm si tabla neagra 20 mm (pentru realizare gusee);

– pane realizate din profil Upe 240 mm.

grinzi cu zabrele confectionate din profile Ipe 450 mm

Grinzile cu zabrele ca parte a structurii de rezistenta a acoperisului reprezinta un sistem nedeformabil de bare drepte concurente in noduri.

Aceste noduri pot fi realizate cu nituri, buloane sau prin sudura. Intervalul dintre doua noduri poarta denumirea de panou.

Grinzile cu zabrele sunt elemente de constructie care in ansamblul lor lucreaza ca elemente incovoiate, dar barele care le alcatuiesc sunt solicitate la eforturi axiale.

Desi un profil  UPE are aripi mai late si mai subtiri decat un UNP, pastreaza aceleasi caractersitici mecanice. Pentru aceeasi rezistenta, folosirea de profile UPE in structuri ofera o reducere a greutatii de pana la 30% comparat cu profilele UNP.

Livram, oriunde in tara, profile laminate pentru realizarea de structuri metalice.

Pentru o oferta de pret personalizata asteptam cererile dumneavoastra la office@h-metal.ro.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian