Pergola cu structura din tevi metalice

Structura din tevi metalice pentru a construi o pergola a fost realizata din teava rectangulara cat si patrata.

Un element atragator pentru orice spatiu liber, pergola este un tip de constructie deosebit de util pe timpul verii. Prezenta acesteia face ca petrecerea timpului afara sa fie o placere.

Elementele de design exterior, reusesc cu succes sa ofere o forma complexa si un design impresionant oricarei case, curti, sau gradina. Intrucat, este un accesoriu care reuseste sa intregeasca impecabil o gradina de poveste.structura din tevi metalice

Acest tip de constructie poate fi amplasat intr-un parc, intr-o gradina, pe terasa unui restaurant sau a unei piscine. O pergola este o constructie usoara realizata dintr-o retea de grinzi din lemn sustinute de stalpi. Pe acestea se pot intinde plante agatatoare decorative.

teava patrata otel pentru pergole

Unul dintre clientii nostri si-a dorit crearea unei zone de relaxare in timpul verii.  A optat pentru realizarea unei pergole. Pentru o mai buna rezistenta a intregii constructii s-a decis realizarea acesteia pe o structura metalica. Ulterior aceasta structura a fost placata partial cu lemn. Combinatia de metal si lemn are un efect estetic deosebit si poate fi integrata cu usurinta in orice stil peisagistic.

Este bine de stiut ca pentru a construi o pergola nu este necesara turnarea unei placi. Se poate realiza o fundatie usoara din beton turnat in adacime pentru stalpii acesteia.

Deoarece structura din tevi metalice este utilizata in mediul exterior, aceasta necesita tratament impotriva agentilor corozivi, in cazul de fata prin metoda de vopsire.

Produsele livrate de H Metal pentru a executa o pergola cu structura din tevi metalice

Materiale folosite la realizarea acestui proiect:

– tevi rectangulare 150 x 50 x 3 mm, 100 x 50 x 4 mm si 150 x 50 x 4 mm;

– teava patrata 50 x 50 x 4 mm.

Teava rectangulara este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata.

Forma geometrica uniforma a tevii rectangulare ii asigura o rezistenta constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua sau mai multe axe.

Teava dreptunghiulara are o gama variata de aplicatii in diferite domenii precum cel al constructiilor si cel industrial etc.

Teava patrata este realizata din otel, iar astfel beneficiaza de toate caracteristicile pe care materia sa prima le are.

Utilizata in domeniul constructiilor metalice, dar si frecvent pentru executia de stalpi metalici, teava patrata se poate folosi si la realizarea de grinzi. Datorita faptului ca are o rezistenta superioara la rasucire comparativ cu alte profile metalice.

H Metal furnizeaza tevi din otel de cea mai buna calitate.

Echipa noastra ofera consultanta gratuita, va rugam sa ne contactati pe email office@h-metal.ro

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian