Jgheab din tabla ambutisata pentru transportor melcat

Jgheab din tabla ambutisata pentru transportor melcat realizat, la comanda, conform desenului trimis de catre clientul nostru.

Pentru noi este foarte important ca produsul final sa fie realizat conform specificatiilor clientului si livrarea acestuia in timpul stabilit.

jgheab din tabla ambutisata

Pentru clientul nostru, care detine o moara industriala pentru cereale, am realizat prin metoda de ambutisare un jgheab transportor melcat .

Jgheabul a fost executat prin ambutisare cu ajutorul unei matrite, ce a dat forma dorita fasiei de tabla zincata.

De asemenea, ambutisarea permite confectionarea diferitelor tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese/semifabricate.

Caracteristici jgheab din tabla ambutisata: 

  • dimensiuni jgheab: 20 x 80 x 45 x 50 x 45 x 80 x 20 mm;
  • material jgheab: tabla zincata DX51Dz; grosime 1.5 mm.

Transportoarele melcate cu jgheab se preteaza la transportul pe orizontala sau in plan usor inclinat al cerealelor, furajelor, materialului tocat  si respectiv a materialelor usor de stivuit.

Sunt utilizate in morile de macinat grau, pentru transportul grauntelor de cereale, a fainii si produselor secundare.

jgheab transportor melcat

Materialul de granulatie mica este impins de-a lungul jgheabului de catre melcul fixat pe arbore. Acesta este actionat de motorul electric prin intermediul unui reductor. 

Poate fi folosit cu succes atat la incarcare a produselor cat si la descarcare oferind multiple solutii pentru transportul acestora.

Datorita design-ului, calitatii finisajului si gamei largi de optiuni si accesorii, aceste transportoare satisfac in special cerintele industriei de macinare a graului.

Zincarea tablei se efectueaza prin scufundarea acesteia intr-o baie de zinc topit. Astfel se obtine un strat de zinc pe suprafata metalica. Acest strat de zinc asigura o buna rezistenta la coroziune a produsului final.

jgheab tabla zincata realizat la comanda

Prin ambutisare se pot realiza profile ambutisate cunoscute cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor.

Executam, la comanda, diferite elemente din tabla zincata ambutisata conform desenului solicitat.

Asteptam cererile tale la office@h-metal.ro pentru diverse repere realizate din tabla zincata ambutisata.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian