Produse manoperizate

H Metal livreaza produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier.

Aceste produse aduc beneficii economice si de timp clientilor nostri. Operatiunile de ambutisare la rece, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, zincare si vopsire se pot aplica pentru: tabla neagra, tabla striata, teava patrata si rectangulara, profile si europrofile.

Ambutisarea este operatia de deformare plastica prin care se transforma un semifabricat plan intr-o piesa cava sau se continua prelucrarea unei piese cave cu scopul cresterii adancimii ei.

Ambutisarea la rece se executa in matrite, actiunea fiind simpla sau dubla, inversa sau directa. In functie de dimensiunile pieselor de ambutisat, de forma pieselor, dar si de natura materialului din care sunt alcatuite aceste piese, ambutisarea la rece se poate realiza dintr-o singura operatie sau din mai multe operatii.

In procedeul de ambutisare la rece deformarea se face fara incalzirea prealabila a corpului si se utilizeaza pentru corpurile de dimensiuni relativ mici.

 

Prin ambutisare se pot realiza profile cunoscute cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor. De asemenea prin ambutisare se pot realiza diferite tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate.

Gaurire prin stantare

Foile din tabla sunt stantate conform model - matrita comandata, cu gauri rotunde, patrate, romb, cruce de Malta, ovale, triunghi, dispuse in linie sau intercalate, cu o singura forma sau diferite forme mixate. Gaurirea prin stantare are avantajul ca nu incalzeste materialul astfel ca pentru tabla zincata acesta este un plus, stratul de zinc nefiind deteriorat.   

Debitari mecanice la ghilotina.

Prin intermediul operatiunii de debitare mecanica, se taie diferite materiale in bucati, in functie de formele si dimensiunile stabilite in scopul utilizarii si prelucrarii lor ulterioare. In acest fel se pot realiza diferite dimensiuni atipice si in afara standardelor de platbanda / otel lat, foi de tabla, etc.

Debitari cu plasma / oxigaz

Prin acest procedeu se pot debita in general produse metalurgice cu grosimi mari, in special tabla groasa, tevi groase, profile, etc,. Dupa debitarea cu plasma sau oxigaz pe marginea rezultata dupa debitare rezulta urme de bavuri – mai mici la plasma si mai mari la oxigaz.  Cu plasma sau oxigaz produsele se pot debita / gauri atat cu forme drepte (linii) dar si forme neregulate conform desenelor.

Zincare

Zincarea termica este cea mai eficienta metoda de protejare a otelului impotriva coroziunii pentru perioade foarte lungi de timp. stratul de zinc aplicat prin zincarea termica este de cateva ori mai gros decat cel aplicat prin electro-galvanizare, fiind astfel si mai rezistent la coroziune.

Vopsire in camp electrostatic

Este o tehnologie superioara de aplicare a unei vopsele, sub forma de pudra, pe suprafetele metalice care sunt ulterior tratate termic, asigurandu-se astfel o rezistenta indelungata la uzura si abraziune.

 

Principalul avantaj ale vopsirii electrostatice il reprezinta acoperirea calitativ superioara fata de modalitatile de vopsire conventionale.

Compania noastra pune accent pe livrarea unor produse de calitate si pe oferirea unor servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti.


Grupul H-Metal

Grupul H - Grupul H Metal opereaza in mai multe domenii.
Image

Producator mobilier industrial. Partitii glisante sticla.

metal-creativ.ro

Image

Generator oferte pret produse metalurgice

metal-online.ro

Image

Sisteme de imprejmuire

imprejmuiri.ro

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru