Flexibilitate in design

Aplicatii versatile

Tabla debitata pe CNC

H Metal produce, la comanda, piese din tabla debitata pe CNC.

Fie ca aveti nevoie de piese din tabla de otel, inox sau aluminiu, echipa noastra este pregatita sa transforme viziunea dumneavoastra in realitate.

Tabla debitata pe CNC este o tehnologie care ofera solutii inovatoare pentru prelucrarea metalelor, raspunzand la cerintele complexe ale industriei moderne.

Cere oferta de pret

 

Procesul nostru meticulos si controlul riguros asupra calitatii asigura ca fiecare piesa pe care o producem respecta cele mai inalte standarde ale industriei.

Ce este tabla debitata pe CNC?

Tabla debitata pe CNC implica utilizarea de masini controlate numeric pentru a taia si gauri table metalice in conformitate cu specificatiile detaliate ale unui design digital.

piese_din_tabla_otel_debitata_semicerc

CARACTERISTICI TABLA DEBITATA PE CNC

formatul maxim de tabla care se poate debita este de 3000 x 1500 mm;

grosimea de tabla din care se pot executa piese trebuie sa se incadreze intre 1 – 20 mm;

precizia de taiere este de +/- 2 mm;

tehnologia ultilizata permite debitarea 2D a pieselor din tabla de otel, inox sau aluminiu.

placute_pentru_stalpi_gard_debitate_din_tabla 

Procesul nostru de productie

Consultare si proiectare: colaboram strans cu clientii nostri pentru a intelege cerintele specifice si pentru a dezvolta un design optimizat, folosind software de proiectare CAD.

Pregatirea materialului: selectam materiale de cea mai buna calitate, potrivite pentru proiectul in cauza, fie ca este vorba de otel, inox sau aluminiu.

Debitarea CNC: echipamentele noastre CNC transforma designul digital in realitate.

Finisare si controlul calitatii: dupa debitare, fiecare piesa este finisata conform specificatiilor proiectului si supusa unui control riguros al calitatii pentru a asigura ca indeplineste toate cerintele.

Livrare: produsele finite sunt ambalate cu atentie si livrate la destinatie in conditii optime, gata de a fi integrate in proiectele clientilor nostri.

DOMENII DE UTILIZARE TABLA DEBITATA PE CNC

Constructii si arhitectura

Tehnologia CNC ofera arhitectilor posibilitatea de a crea designuri de structuri cu componente metalice, care nu doar ca indeplinesc criterii de functionalitate, dar adauga si valoare estetica. Aceasta metoda inovatoare de prelucrare permite realizarea cu precizie a detaliilor complexe si a formelor unice, deschizand noi orizonturi in proiectarea arhitecturala.

Prin utilizarea tehnologiei CNC, arhitectii pot transforma viziuni creative in realitate, integrand elemente metalice care imbunatatesc atat performanta structurala, cat si aspectul vizual al constructiilor.

Industria aeronautica si auto

Aceasta tehnologie avansata permite realizarea precisa a diferitelor piese, esentiale pentru integritatea si functionalitatea echipamentelor.

Folosirea decuparii CNC in fabricatie asigura o conformitate riguroasa cu specificatiile de design, contribuind semnificativ la eficienta si durabilitatea produselor finale. 

Fabricatie de masini si echipamente

Prin utilizarea taierii CNC, producatorii pot atinge niveluri de exactitate greu de realizat prin metode traditionale, contribuind astfel la optimizarea performantei si la extinderea duratei de viata a echipamentelor.

Arta si design

Depasind domeniul aplicatiilor industriale, tehnica de decupare CNC si-a facut loc in sfera artei.

Prin utilizarea decuparii CNC, artistii pot transforma materialele in instalatii si piese de design, deschizand noi perspective in exprimarea artistica.

Aceasta abordare inovatoare imbina tehnologia cu arta, demonstrand versatilitatea decuparii CNC in depasirea granitelor traditionale ale creatiei.

 


Doresti detalii despre acest produs?

Trimite-ne un mesaj si te contactam in maxim 12 ore (lucratoare).
Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti: denumire produs, dimensiune, calitate otel, cantitate si localitatea de destinatie. Multumim!

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru