Codul de conduita etica si profesionala H Metal

Dupa ce ne ghidam

Codul de conduita

Despre "a actiona corect"

Din punctul nostru de vedere, al conducerii si angajatilor H Metal, afacerile se bazeaza pe incredere iar increderea are la baza integritatea.

Reputatia companiei noastre s-a construit in timp, cu multe eforturi din partea conducerii si angajatilor.

Pentru mentinerea linistii noastre interioare si a reputatiei companiei H Metal, ne asumam si ne ghidam dupa cateva reguli simple:

 

POLITICA ANTI-MITA SI ANTI-CORUPTIE

Toleranta zero fata de mita

In compania noastra avem toleranta zero fata de mita. Asta datorita valorilor si principiilor morale care ne ghideaza viata. Conducerea si angajatii H Metal nu ofera si nu promite nici un folos material sau de alta natura direct sau indirect vreunei persoane decidente pentru a face sau nu face un lucru urmare a caruia sa obinem un beneficiu.

De asemenea conducerea si angajatii companiei H Metal nu accepta sa primeasca foloase materiale sau de alta natura, pentru a face sau nu face un lucru in legatura cu atributiile de serviciu. 

Conflictul de interese

Conducerea si angajatii companiei H Metal vor evita sa se angajeze in activitati ce ar putea dauna reputatiei companiei sau sa sugereze un potential conflict de interese.

Conflictul de interese intervine atunci cand o persoana din conducere sau un angajat H Metal poate fi influentat de un interes material personal ilegal direct sau indirect cu privire la luarea unei decizii personale sau in executarea cu obiectivitate a atributiilor de munca.

Oferirea de cadouri

Conducerea si angajatii H Metal nu ofera lucruri de valoare reprezentantilor partenerilor nostri de afaceri. Nu promitem si nu oferim cadouri, beneficii, avantaje in bani sau in natura in relatiile comerciale. De asemenea nu primim nici un folos necuvenit din partea partenerilor de afaceri.

Sponsorizari si donatii

Conducerea si angajatii H Metal nu vor efectua sponsorizari, donatii, acte de caritate catre organizatii asociate unei entitati politice sau unui functionar public.

Compania H Metal nu se angajeaza in finantarea partidelor sau structurilor politice.

 

POLITICA IMPOTRIVA SPALARII BANILOR SI FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

Compania H Metal este aliniata celor mai inalte standarde impotriva spalarii banilor si finantarii terorismului. Ne angajam sa respectam toate legile in ceea ce priveste prevenirea si combatrea spalarii banilor si a finantarii actelor teroriste. Ne propunem sa dezvoltam relatii de afaceri doar cu clientii care au o reputatie buna, implicati in afaceri legitime.

 

POLITICA PRIVIND CONCURENTA

Compania H Metal in desfasoara activitatea comerciala utilizand practici de afaceri legale si este adepta a concurentei deschise. Conducerea si angajatii H Metal nu vor intreprinde nici o actiune menita sa denigreze concurenta sau sa obtina / ofere informatii confidentiale pentru crearea unui avantaj nemeritat, imoral si ilegal.

Denigrarea

Conducerea si angajatii H Metal nu vor denigra pe nici unul din concurentii sai, produsele sau serviciile acestora. De asemenea nu vor denigra conducerea sau angajatii concurentilor sai.

Confidentialitatea

Conducerea si angajatii H Metal nu vor incerca niciodata sa obtina informatii confidentiale privind modalitatea de desfasurare a activitatii comerciale a concurentilor sai.

Angajatilor H Metal le este interzis sa ofere informatii confidentiale despre modalitatea de desfasurare a activitatii comerciale a companiei H Metal.

 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform pricipiilor morale si prevederilor legale conducerea si angajatii companiei H Metal au obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ae fiecariei persoane. De asemenea au obligatia de a administra in conditii de siguranta, bazele de date create pentru indeplinirea atributiilor legale ce le revin si de a asigura persoanelor inregistrate drepturile prevazute in legislatia nationala si europeana.

 

REZOLVAREA SITUATIILOR NECLARE

In situatiile in care nu suntem siguri de decizia ce urmeaza sa o luam, adoptam principiul proverbului:

„Ce tie nu iti place, altuia nu-i face”

Pentru luarea unei decizii corecte din punct de vedere etic si moral ne punem in locul celuilalt, al persoanei care ar putea fi afectata de decizia / actiunea noastra. Daca din aceasta postura lucrurile nu arata bine atunci luam decizia care ne-ar place si noua sa fie luata.

 


Grupul H-Metal

Grupul H - Grupul H Metal opereaza in mai multe domenii.
Image

Producator mobilier industrial. Partitii glisante sticla.

metal-creativ.ro

Image

Generator oferte pret produse metalurgice

metal-online.ro

Image

Sisteme de imprejmuire

imprejmuiri.ro

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru