Produse metalurgice

Import, productie si distributie produse metalurgice. In Romania si Uniunea Europeana.

Cine suntem

Cateva cuvinte despre noi.

Cine suntem

Suntem o companie romaneasca, specializata in aprovizionare si furnizare de produse metalurgice in Romania si Uniunea Europeana. Oferim clientilor nostri un lant de aprovizionare complet, de la aprovizionare la livrare, operatiuni vamale, transport pe santier.

Furnizam produse metalurgice pentru mai multe segmente de piata: confectii si constructii metalice, industrie, agricultura, alimentar, sanatate,

Suntem mereu la curent cu ceea ce este important pentru clientii nostri. Relatiile noastre cu producatorii locali si straini ne ajuta sa oferim clientilor nostri produse de calitate, fabricate la cele mai inalte standarde, livrate la timp.

 

De ce sa lucrati cu noi

Am dovedit de-a lungul timpului, prin realizarile noastre, ca suntem o companie de incredere. Facem totul sa ne asiguram ca proiectele sunt realizate cu profesionalism livrand materiale de calitate si la timp.

Onestitatea este pentru noi foarte importanta, facem tot ce ne sta in putinta sa finalizam toate proiectele cu integritate si corectitudine, atat cu clientiii cat si cu furnizorii nostri.

Imbunatatim mereu procesul de lucru. Ne asumam sa finalizam toate proiectele in termenele stabilite cu clientii. Partenerii nostri utilizeaza cele mai bune tehnologii de productie pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Atentia la detalii este specifica companiei noastre si ne mandrim cu asta.


Grupul H-Metal

Grupul H - Grupul H Metal opereaza in mai multe domenii.
Image

Producator mobilier industrial. Partitii glisante sticla.

metal-creativ.ro

Image

Generator oferte pret produse metalurgice

metal-online.ro

Image

Sisteme de imprejmuire

imprejmuiri.ro

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu noutatile si oferte din domeniul nostru