METALURGIAI TERMÉKEK

Kohászati ​​termékek importja, gyártása, forgalmazása. Romániában és az Európai Unióban.

KIK VAGYUNK MI?

Pár szó rólunk.

KIK VAGYUNK MI?

Egy kohászati ​​termékek értékesítésére és azok Romániában és az Európai Unió területén történő szállítására szakosodott romániai székhelyű vállalat vagyunk. Ügyfeleinknek teljes ellátási láncot biztosítunk a beszerzéstől a termékkiszállításig, vámkezelésig, helyszíni szállításig.

Több piaci szegmensnek biztosítunk kohászati ​​termékeket: fémtermékek gyártásra, építkezésekhez, ipari tevekénységekhez, mezőgazdaságba, élelmiszeriparba, egészségügybe.

Mindig tudjuk, hogy mi a fontos ügyfeleink számára. A hazai és külföldi gyártókkal fennálló kapcsolataink segítenek minket abban, hogy ügyfeleinknek minőségi, a szabványok legmagasabb szintű követelményeinek megfelelően gyártott, határidőre kiszállított termékeket kínáljunk.

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI?

Az évek során elért eredményeink is bizonyítják, hogy megbízható vállalat vagyunk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a projektek szakszerű kivitelezése érdekében azáltal, hogy a minőségi anyagokat időben kiszállítjuk ügyfeleinkhez.

Az őszinteség nagyon fontos számunkra, ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal közösen mindent megteszünk a projektek megfelelő és helyes megvalósítása érdekében.

A munkafolyamatokat folyamatosan javítjuk. Elköteleztük magunkat, hogy minden projektet a megrendelőkkel egyeztetett határidőn belül megvalósítsunk. Partnereink a legjobb gyártási technológiákra hagyatkoznak, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket.

Cégünket a részletekre való odafigyelés jellemzik, és mi erre büszkék vagyunk.


H csoport - H csoport A Metal több területen működik.

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról