Gratare metalice trafic greu realizate din produse laminate otel

Gratare metalice trafic greu utilizate pentru protectia rigolelor de scurgere apa pluviala, canalelor de cablu, canalelor de protectie conducte, etc.

In zonele unde exista trafic de camioane sau utilaje grele se impune utilizarea unor protectii executate din materiale rezistente.

Acestea sunt proiectate sa reziste la traficul greu pentru a proteja zona tranzitata.gratare metalice trafic greu

Gratare metalice trafic greu executate la comanda conform schitei/proiectului/specificatiilor. La calculul de rezistenta pentru grilele de protectie se ia in considerare greutatea maxima ce poate apasa si latimea pe care se sprijina.

In functie de specificul locatiei, in masura in care peste gratar in afara de anvelopele camioanelor trec si alte sisteme de rulare (senile metalice, senile de cauciuc, anvelope cu design special) se tine cont de aceste aspecte si se proiecteaza corespunzator.

Gratare metalice trafic greu – utilizarea si realizarea acestor produse manoperizate  

H Metal SRL executa pe baza de comanda gratare metalice pentru trafic greu, din otel. Executia acestor produse se face in baza proiectului primit. In general gratarele metalice pentru trafic greu sunt realizate din platbanda de otel  combinata cu rame de platbanda sau cornier metalic. 

Grilele metalice pot fi livrate in stare de otel natur sau pot fi zincate la cald pentru o buna rezistenta la coroziune. Dimensiunile semifabricatelor pot fi personalizate in functie de specificatiile primite.

Domenii de utilizare gratare metalice protectie trafic greu:

  • protectie rigole scurgere apa pluviala;
  • protectia conductelor peste care trec utilajele;
  • protectia cablurilor electrice, fibra optica, telefonie, etc;
  • protectie zone / guri de vizitare / acces.

Pret gratare metalice trafic greu:

In vederea intocmirii unei oferte de pret concrete, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de email: office@h-metal.ro urmatoarele detalii:

  • proiectul semifabricatului, din ce materiale sa fie realizat, dimensiuni materiale – latime, grosime, grad otel;
  • dimensiunile de gabarit si cantitatea;
  • cum doriti sa fie livrate, simple sau zincate la cald;
  • localitatea de livrare pentru produse.

Optional, contra cost, putem asigura transportul produselor la adresa indicata, costul transportului este in functie de cantitatea comandata si distanta pana la santier.

Pentru discutii generale puteti apela si numarul de telefon 0749.249.007

 

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian