Importanta unui gard industrial

Securizarea perimetrului este un pas important in cazul obiectivelor de infrastructura critica sau a celor industriale, astfel montarea unui gard industrial este esentiala.

schita gard industrial

Pentru a ingradi zonele industriale in mod adecvat, este necesar sa adoptati solutii antiefractie si anticatarare solide si rezistente. In domeniul industrial este nevoie de un nivel mai ridicat de siguranta/protectie si pentru utilajele depozitate.

Sistemele de imprejmuire realizate de H Metal au aplicatii in sectoare care pun accentul pe securizarea facilitatilor.

Domeniile de aplicabilitate a unui gard industrial cuprind imprejmuiri pentru: hale industriale de productie, fabrici, hale si spatii pentru depozitare, platforme logistice, amenajari santiere, etc..

Din ce elemente este compus un gard industrial:

stalpi metalici cu brat inclinat sau stalpi gard tip Y;

 panouri bordurate zincate;

 porti (auto si pietonale);

 contravantuiri;

 sarma ghimpata/Concertina, accesorii de pindere.

Materialul de baza a gardurilor pe care le realizam este otelul. Acest material are o rezistenta mecanica buna, perfecta pentru structura unui gard.

Odata terminata prelucrarea diferitelor componente, structura este supusa procesului de protectie. Gardul este scufundat in zinc topit care formeaza un strat protector anticoroziune. Acest lucru permite gardurilor galvanizate sa reziste in timp fara a modifica si compromite functionalitatea pentru care au fost create.

Un mod de obtinere a unui sistem de protectie perimetral prin care sa descurajati infractorii este prin utilizarea sarmei tip NATO pe stalpii de gard tip Y sau cu brat inclinat.

sarma Concertina

Instalarea sarmei Concertina ofera o solutie la standarde militare de siguranta, cu urmatoarele avantaje:

– se obtine o bariera de otel cu lame, aproape imposibil de trecut;

– nu rugineste si nu poate fi taiata cu unelte obisnuite;

– arata impunator si descurajeaza hotii;

– se poate muta pastrandu-si de fiecare data forma initiala spiralata.

poarta auto din teava otel

Accesul in interiorul proprietatii se face prin intermediu portilor. Gardurile pe care le realizam sunt prevazute cu o poarta de acces pentru trafic pietonal si o poarta de acces pentru utilaje si masini. Acestea fluidizeaza traficul, mai ales daca vorbim despre unitati industriale cu volum mare de persoane si utilaje.

H Metal, prin divizia Imprejmuiri.ro, va ofera consultanta si solutii personalizate, pentru orice aplicatie industriala.

Va asteptam cererile la office@h-metal.ro!

Detalii tehnice puteti obtine la telefon 0749.249.007.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian