Perspectivele industriei otelului din Arabia Saudita pana in 2019

Arabia Saudita este una dintre cele mai bogate economii din Orientul Mijlociu, fiind si unul dintre cei mai importanti consumatori de otel din regiunea CCG. PIB-ul mare pe cap de locuitor si cresterea populatiei, cerand mai multa atentie a guvernului pe extinderea infrastructurii pentru a mentine cresterea economica.

Dezvoltarea oraselor economice pentru a asigura zone civilizate atat pentru agrement cat si practice cresc cererea de otel din Arabia Saudita. In afara de acesti factori importanti, cresterea este, de asemenea, atribuita industrializarii rapide si stabilirii unor sisteme de transport public. Cum ar fi cai ferate, metrouri si aeroporturi in intreaga tara.

Acest raport recent „Perspectivele industriei otelului din Arabia Saudita in 2019 ” este rezultatul amplelor cercetari. De asemenea, si a unei analize aprofundate a industriei siderurgice din Regat. Raportul analizeaza performanta industriei otelului din Arabia Saudita pe parcursul unui interval de noua ani. Si subliniaza factorii majori de crestere ai industriei.

Analizarea celor mai importanti consumatori de otel din regiunea CCG

Raportul ofera o analiza in profunzime a productiei si a consumului de otel in Arabia Saudita, care acopera atat otelul brut cat si produsele finite. In cercetare produsele din otel au fost segmentate in produse lungi, produse plate si produse tubulare. Mai mult decat atat, produsele lungi sunt clasificate ca bare, profile structurale si altele. In timp ce produsele plate sunt clasificate in bobine, benzi si foi/placi. Raportul analizeaza contextul actual si previziunile pentru fiecare dintre aceste segmente pana in 2019.

Pentru a oferi o imagine clara a previziunilor comertului cu otel in Regat, raportul include o analiza cuprinzatoare a exporturilor si importurilor de otel. Acesta include prognoza comertului cu produse din otel care acopera lingouri si otel semi-finit, produse lungi, produse plate si produse tubulare. In plus, sectiunea ofera, de asemenea, o lista a principalelor tari implicate in importurile si exporturile de fier si otel cu Arabia Saudita.

De asemenea, raportul analizeaza aplicarea industriei otelului din Arabia Saudita in sectoarele importante ale industriei. Cum ar fi constructii si infrastructura, productie, precum si industria petrolului si a gazelor. In plus exista un studiu de piata referitor la deseurile de otel. Si consta in reglementari actuale legate de mediu si de stabilire preturilor otelului in Regat.

Pentru a oferi o perspectiva echilibrata a industriei siderurgice a tarii, raportul include profilurile principalilor jucători din industrie. Acoperind imaginea de ansamblu a afacerii, evolutiile recente si informatii cu privire la personalul lor cheie din conducere. Pe scurt, cercetarea ofera toate premisele pentru clientii care intentioneaza sa se aventureze in aceasta industrie. Si le faciliteaza elaborarea de strategii pentru o investitie parteneriat in industria siderurgica din Arabia Saudita.

Puteti descarca raportul aici

Sursa articol: http://www.prnewswire.com/news-releases/saudi-arabia-steel-industry-outlook-2019-300054771.html

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian