Panouri bordurate de securitate

panouri bordurate de securitate

Distribuim panouri bordurate de securitate concepute ca o solutie completa pentru imprejmuirea diverselor facilitati industriale.

Terminatia cu lamele taioase elimina necesitatea instalarii altor accesorii in partea superioara.

Acest tip de panouri bordurate asigura o protectie robusta impotriva intruziunilor neautorizate.

Imprejmuirea facilitatilor industriale cu panouri bordurate zincate antiescaladare este o alegere optima, data fiind importanta tot mai mare a securitatii perimetrale.

Gardurile montate cu panouri bordurate se fixeaza usor si sunt rigide. Nu au nevoie ca stalpii sa fie sprijiniti nici macar la colturi, panourile asigurand o rigiditate intregului sistem de imprejmuire.

Pentru montajul panourilor bordurate pe stalpi sunt necesare accesorii de prindere. Pentru o  inaltime a panoului de 2 metri este recomandat prinderea in 4/5 puncte.

Sistemul modular al unui gard cu panouri bordurate de securitate faciliteaza inlocuirea simpla si rapida a oricarei portiuni afectate de deteriorari. Astfel, este eliminata necesitatea de a demonta sectiuni extinse pentru reparatii, permitand inlocuirea doar a partii avariate.

panou bordurat cu terminatie lamele Concertina

Avantaje panouri bordurate de securitate

Protejarea proprietatii

Asigura ca echipamentele, materiile prime si produsele finite sunt protejate impotriva furtului sau vandalismului.

Prevenirea accesului neautorizat

Ofera o bariera fizica care impiedica intrarea persoanelor neautorizate, inclusiv a hotilor sau a intrusilor.

Conformitatea cu reglementarile

In multe cazuri, reglementarile de siguranta impun existenta unor masuri de protectie, inclusiv imprejmuiri, pentru a preveni accidentele si pentru a proteja bunurile.

panouri bordurate antiescaladare

Exista diverse tipuri de facilitati care necesita imprejmuire de securitate pentru a proteja atat bunurile, cat si persoanele implicate. Printre acestea se numara:

Fabrici si uzine, acestea includ facilitati de productie pentru bunuri industriale, electronice, chimice, textile si altele. Imprejmuirea previne furtul de materiale si echipamente.

Depozite si centre logistice, o imprejmuire adecvata asigura securitatea produselor si permite un control eficient al accesului.

Instalatii de prelucrare a deseurilor, aceste facilitati necesita imprejmuire pentru a preveni intrarea persoanelor neautorizate și pentru a proteja impotriva vandalismului si a furtului de materiale reciclabile.

Instalatii de cercetare si dezvoltare, laboratoarele si facilitatile de cercetare care manipuleaza substanțe periculoase sau care dezvolta tehnologii avansate necesita imprejmuire pentru a preveni spionajul industrial si furtul de proprietate intelectuala.

Infrastructuri critice, aeroporturile, porturile maritime si alte infrastructuri critice necesita masuri de securitate pentru a preveni atacurile teroriste si sabotajul.

H Metal este producator de sisteme de gard industriale realizate din otel zincat termic.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele realizate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@h-metal.ro.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian