Profil ambutisat Z otel cu dimensiuni atipice

Profil ambutisat Z otel cu dimensiuni atipice realizat conform cererii unui client.

Executam, la comanda, diverse tipuri de profile metalice, conform solicitarilor tale cu dimensiuni standard si atipice.

profil ambutisat z

Dimensiunile, forma si materialul profilului solicitat sunt personalizate in functie de fiecare proiect.

Acest profil poate fi utilizat in numeroase aplicatii precum si: ca suport pentru pereti si acoperisuri din panouri termoizolante sau tabla cutata.

Pofil ambutisat Z otel a fost confectionat din tabla decapata cu dimensiuni 200 x 2.5 x 1500 mm.

Tabla laminata la rece (decapata) are excelente proprietati  electromagnetice, de formabilitate si sudabilitate. Prezinta o calitate superioara a suprafetei si precizie dimensionala.

Acest tip de tabla se preteaza pentru fabricarea diverselor produse prin indoire si presare. Disponibila intr-o varietate de marimi, cu caracteristici utile intr-o gama larga de aplicatii.

Calitate material tabla decapata: S235JR, S275JR; DX51DZ; S250GD; S320GD; S350GD.

Tolerante dimensionale tabla laminata otel: cf. EN 10143.

Profil ambutisat Z otel – metoda de executie

profil Z ambutisat din tabla zincata

Profilul solicitat a fost realizat prin tehnica de ambutisare,  metoda cea mai complexa de prelucrare a tablelor prin deformare plastica.

Ambutisarea este metoda de deformare plastica a unei table decapate pentru obtinerea elementului dorit. Deformarea fara incalzirea prealabila a corpului se numeste ambutisare la rece, folosita in special pentru corpuri de grosime relativ mica.

Procesul de ambutisare este un proces complex, in functie de forma geometrica si materialul piesei, tehnologia de deformare, utilajul de presare si forma constructiva a matritei.

Aceasta metoda de deformare la rece permite realizarea unor profile uzuale cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor.

De asemenea, prin ambutisare se pot executa diferite tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese/semifabricate.

H Metal SRL – producator profil ambutisat Z din tabla neagra, profil ambutisat Z din tabla zincata, profil ambutisat Z din tabla de aluminiu, profil ambutisat Z din tabla de inox.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian