Scara zincata evacuare incendiu

Scara zincata evacuare incendiu realizata din tevi, profile si tabla otel pentru un centru social de zi. Proiectul a fost realizat, conform standardelor in vigoare, de catre un inginer structurist.

Ne-am bucurat ca am putut oferi suportul financiar pentru achizitia materialelor necesare si suportul logistic pentru montarea acestei scari. Sa dam inapoi comunitatii trebuie sa reprezinte pentru fiecare dintre noi mai mult decat un cliseu.

scara zincata evacuare incendiu

Peste 100 de copii proveniti din familii defavorizate, vor avea sansa sa isi completeze educatia intr-un centru social de zi, construit de Asociatia Sansa Ta, la Bilciuresti.

Pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu Centrul de copii Sansa ta din comuna Bilciuresti avea nevoie de o scara zincata evacuare incendiu. Acesta a fost momentul cand am primit rugamintea de a ajuta, sub forma de sponsorizare, cu realizarea acestei scari. Un comportament responsabil inseamna sa intelegem nevoile comunitatii din care facem parte si sa imbunatatim ceea ce putem.

Cladirile de invatamant, supraveghere, ingrijire sau cazare/adapostire a copiilor prescolari, elevilor, studentilor, batranilor, persoanelor cu dizabilitati sau lipsite de adapost, cu aria desfasurata mai mare sau egala cu 150 mp sunt cele care necesita autorizatie de securitate la incendiu.

scara incendiu din profile zincate

Materiale utilizate pentru a realiza o scara zincata evacuare incendiu:

– cornier 30 x 30 x 3 mm pentru trepte si podeste;

profil Hea 200 mm pentru stalpi scara;

– profil Unp 200 mm pentru vanguri;

– teava patrata 40 x 40 x 4 mm si teava rotunda 48,3 x 4 mm pentru structura balustrada;

– tabla zincata 1,5 mm pentru panouri balustrada;

– gratare si trepte zincate;

– elemente de prindere.

profile pentru scara metalica incendiu

Pentru ca este o scara folosita la exterior, toate elementele acesteia au fost zincate termic pentru o protectie ridicata anticoroziva care asigura longevitatea produselor metalice.

Zincarea termica este un tratament anticoroziv ce se aplica prin scufundarea otelului intr-o baie de zinc topit.

Componentele scarii au fost realizate in atelier si montate la fata locului cu prinderi mecanice pentru a nu fi afectat stratul de zinc.

H Metal livreaza produse metalurgice zincate cu dimensiuni standard, dar si atipice.

Pentru o oferta de pret va asteptam cererea la office@h-metal.ro

gratare si trepte zincate

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian