Structuri metalice pentru lifturi amplasate in exterior

Tevile din otel patrate si rectangulare sunt utilizate in structuri metalice pentru lifturi. Sunt sectiuni structurale tubulare cu proprietati excelente de rezistenta si sudabilitatea buna, ce sunt utilizate atat static cat si dinamic.

La realizarea tevilor se foloseste o banda de otel si ulterior sunt sudate longitudinal. Otelul fiind un material cu o utilizare foarte larga in diferite industrii. 

Datorita formei sale patrate si rectangulare, au o rezistenta foarte ridicata la deformare pe toate cele patru laturi. 

H Metal comercializeaza tevile din otel patrate si rectangulare ca profile cave deformate la rece (standard EN 10219), dar si ca profile cave finisate la cald (standard EN 10210). 

Pentru o rezistenta mai mare in mediile corozive, va recomandam achizitionarea de teava zincata termic.

Lungimea acestor tipuri de tevi  poate fi stabilita in functie de scopul pentru care este utilizata.

Faptul ca livram tevile din otel in grosimi si lungimi diferite, face ca aceste produse sa acopere o arie foarte larga a domeniilor unde poate fi implementate.

Tevile din otel patrate si rectangulare sunt utilizate in structuri metalice suport pentru lifturi

Unul dintre clientii nostri realizeaza structuri metalice suport pentru lifturi. Pentru o astfel de lucrare, H Metal a livrat:

– teava rectangulara 150 x 100 x 5 mm;

– teava dreptunghiulara 100 x 60 x 5 mm;

– cornier ambutisat 150 x 150 x 5 mm

– teava otel 160 x 160 x 6 mm;

– teava patrata 160 x 160 x 10 mm;

Lifturile se monteaza pe o structura fixa ancorata de cladire si se preteaza acolo unde locatia nu a fost prevazuta cu spatiul interior necesar amplasarii liftului.

Realizarea structurilor metalice este aleasa deoarece acestea sunt usoare si scurteaza termenul de finalizare a proiectului. Totodata, permit inchideri cu sticla, inchideri potrivite ascensoarelor panoramice.

Structura metalica auto portanta realizata din tevi de otel serveste ca put pentru ascensoare electrice sau hidraulice. Pentru a fi usor si rapid de montat intregul ansamblu este conceput ca o structura modulara.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian