Structuri sustinere panouri fotovoltaice din teava zincata

Structuri sustinere panouri fotovoltaice realizate din teava zincata termic patrata, rectangulara sau rotunda.

In ultima perioada cererea pentru tevi zincate termic folosite pentru confectionarea suportului pentru panouri a crescut semnificativ.

structuri sustinere panouri fotovoltaice

Scumpirea energiei electrice este resimtita de toata lumea, fapt care duce la o cerere crescuta de panouri fotovoltaice.

Acest sistem montat pe structuri sustinere panouri fotovoltaice realizate din tevi zincate duce la reducerea considerabila sau chiar eliminarea costurilor energiei.

Realizarea de structuri sustinere panouri fotovoltaice si avantajele acestora

Panourile solare sunt o optiune pentru cei care doresc energie curata, economica, cu o structura sustenabila. Generezi energie dintr-o sursa nelimitata si gratuita . Principalele beneficii in utilizarea energiei solare:

* Nu genereaza emisii poluante nici direct si nici indirect;         

* Factura de energie redusa! Chiar daca investitia initiala este destul de mare  pe termen mediu economiile de energie realizate sunt considerabile, in plus cu contoare bidirectionale veti avea posibilitate sa obtineti un profit din energia pe care nu o utilizati si sa revindeti;

*Reduce consumul combustibililor fosili la scara larga.

Panourile fotovoltaice se instaleaza rapid, de catre echipe de profesionisti, sistemele fiind dimensionate corect la consumul anual de energie.

Chiar si incalzirea casei prin intermediul pompelor de caldura eficiente energetic, se poate realiza cu ajutorul sistemelor de energie regenerabila. 

Odata instalat, sistemul de panouri fotovoltaice necesita minima mentenanta si are o durata de viata de 25-40 ani!

Deoarece panourile fotovoltaice sunt montate in mediul exterior este necesar ca structura metalica a acestora sa fie realizata din teava galvanizata. Produsele zincate sunt cele mai potrivite pentru sustinerea acestora pentru ca si ele au o durata mare de viata. 

Tevile zincate termic( galvanizate ) reprezinta una dintre cele mai bune solutii de protejare impotriva fenomenului de coroziune a metalului.

Compania noastra, H METAL, livreaza in toata tara si pe teritoriul Uniunii Europene produse metalurgice si manoperizate.

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian