Salzgitter si Mendritzki au incheiat un parteneriat pentru producerea de otel verde

Bazat pe relatia lor de afaceri de lunga durata, Salzgitter AG si Mendritzki Holding GmbH & Co. KG au semnat un acord de parteneriat inovator in domeniul produselor din otel cu emisii reduse de CO2.

Programul de parteneriat al Grupului Salzgitter ofera companiilor posibilitatea de a asigura in avans un tonaj definit de otel verde, ca parte a unui angajament economic.

Acest otel verde urmeaza sa fie produs si livrat de la sfarsitul anului 2025 ca parte a SALCOS® – SAlzgitter Low CO2–Steelmaking (Productie de otel SAlzgitter cu amprenta redusa de carbon ). In plus, ambele companii intentionează sa coopereze in avansarea si rafinarea dezvoltarii calitatilor de otel.

In calitate de companie lider in industria de laminare la rece, Mendritzki Group este un client cheie al Salzgitter AG. In consecinta, Mendritzki se asteapta ca furnizorii sai sa livreze materiale de calitate superioara.
Ambele companii ating cele mai inalte standarde nu numai in ceea ce priveste calitatea, ci si, mai ales, in productia durabila. In domeniul reducerii CO2 in productia si prelucrarea otelului, cele doua companii impartasesc un obiectiv comun de a ocupa pozitii de lider.

Ce declara reprezentantii celor doua companii

„Pentru Mendritzki, increderea puternica a companiei in Salzgitter, ca furnizor certificat si omologat, care a avansat si sustinut constant si fiabil evolutiile in acest segment de piata este de o importanta deosebita.” – Roland Newe, CEO al Grupului Mendritzki.

„Companiile care opereaza in industria de laminare la rece reprezinta un segment tinta foarte important pentru Grupul Salzgitter.

Datorita acestei directii strategice, acest segment de clienti se potriveste perfect pentru portofoliul nostru de cele mai inalte clase de calitate. Acest acord de parteneriat ne va permite sa dezvoltam impreuna procese si produse si confirma pozitia noastra de pionierat pe pietele emergente pentru otel verde.” – Ulrich Grethe, seful productiei de otel la Salzgitter AG.

„Tranzitia catre productia de otel cu emisii scazute de CO2 in cadrul programului nostru SALCOS® este un pilon al strategiei noastre „Salzgitter AG 2030”. Gunnar Groebler, directorul executiv al Salzgitter AG.

Alte articole pe aceeasi tema

Planul climatic, de 10 miliarde de dolari, al producătorului de otel ArcelorMittal

Suedia experimenteaza productia de otel fara combustibili fosili

Utilizarea hidrogenului o solutie salvatoare pentru reducerea emisiilor de CO2

Share
<< Inapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Categorii


Taguri

ro_RORomanian