Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Cadru cale de rulare si cadru usa

Descriere:

Otelul este un metal foarte rezistent si versatil, folosit pentru fabricarea unei game largi de produse. De asemenea, clientii pentru care furnizam produse metalurgice le folosesc pentru cele mai diverse aplicatii.

Unul dintre acestia realizeaza sisteme de inchidere pentru camere depozitarea surselor radioactive. Depozitarea este facuta numai in camere special amenajate, in care nu sunt depozitate si alte produse.  Usa de acces este marcata clar cu simbolul „Pericol de radiatii” si este prevazuta cu un sistem automatizat de inchidere. 

Materiale livrate de H Metal:

- profil UNP 180 mm – cadrul usii; 

- profil UNP 220 mm - cadru cale de rulare;

- platbanda 80x10 mm; 80 x 8 mm; 60 x 6 mm si 40 x 6 mm utilizata pentru gusee, prinderi in perete si opritor usa.  

Pentru aceasta lucrare profilele UNP au fost utilizate ca baza rigida pentru constructia diferitelor cadre. Un profil U este un material fiabil si economic cu rezistenta ridicata.   In functie de aplicatia la care este folosita platbanda, se poate alege intre diferite dimensiuni si clase de material. Platbanda poate fi usor taiata, gaurita si de asemenea sudata.  

Datorita faptului ca rezistenta otelului la compresiune este egala cu rezistenta la intindere ii confera acestui material proprietati foarte bune in exploatare.