Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Gard camin cultural

Descriere:

Sistemele de gard formate din stalpi si panouri bordurate sunt recomandate si pentru aplicatiile civil-comerciale, cum ar fi imprejmuiri spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale spitale, institutii publice, evenimente in aer liber.                   

Caminele Culturale destinate gazduirii manifestarilor cultural-artistice, dar si intrunirilor populare sunt foarte importante in viata comunitatilor rurale. Programul Prioritar National pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea si finalizarea lucrarilor de constructie a asezamintelor culturale de drept public, din mediul rural si mic urban incurajeaza existenta acestora.

H Metal a livrat pentru realizarea imprejmuirii unui camin cultural urmatoarele materiale:

- panou zincat bordurat 1700 x 2000 mm;

- panou zincat bordurat 2000 x 2500 mm;

- teava zincata 50 x 50 x 3 mm.

Stalpii de gard zincati, realizati din teava rectangulara zincata 50 x 50 x 3 mm sunt usor de montat si de demontat, reducand astfel considerabil timpul de executie al sistemului de imprejmuire. Acestia sunt livrati cu gauri pentru diferite sisteme de fixare, asigura o buna stabilitate si o lunga durabilitate in timp intregului ansamblu.

Ce avantaje are utilizarea de panouri bordurate zincate?

Rezistenta la intemperii

Deoarece sunt zincate panourile bordurate au o foarte buna rezistenta la intemperii si mai ales o durata lunga de viata. Stratul de zinc protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care pot provoca ruginirea. Acest lucru este foarte important pentru realizarea unui gard de calitate.

Siguranta suprafetei imprejmuite

Realizarea unui gard din panouri bordurate zincate are ca principal scop asigurarea sigurantei pentru suprafata imprejmuita. Faptul ca acestea sunt reaizate din otel garanteaza aceasta siguranta.

Designul placut

Datorita designului placut panourile bordurate pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel civil.

De ce sa alegi stalpii metalici de gard livrati de H Metal:

- sunt fabricati la dimensiunea solicitata;

- au gauri in functie de sistemul de prindere dorit;

- sunt prevazuti cu placute sudate in vederea prinderii pe soclu.  

Stalpii si panourile bordurate pe care H Metal le livreza pot fi zincate sau vopsite in camp electrostatic conform paletarului RAL.