Produse zincate pentru hala cresterea puilor

Descriere:

In ultimii ani, motivati de finantarea  obtinuta prin fonduri europene, numarul micilor antreprenori care au demarat o afacere in domeniul agriculturii a crescut considerabil. Multi dintre ei au optat pentru deschiderea unei ferme de pui.

Importanata economica a cresterii pasarilor consta in deosebi in insusirile lor productive valoroase, expresie a unor serii de particularitati biologice, care fac din avicultura un sector rentabil al zootehniei.

Unul dintre producatorii de hale metalice cu care colaboram ne-a solicitat produsele necesare realizarii unei hale care are ca destinatie cresterea puilor. Structura de rezistenta a halei este realizata din cadre metalice , stalpi si grinzi confectionate din profile subtiri , laminate la rece.

Pentru aceasta lucrare, H Metal a livrat:

- profile zincate sigma 200, din tabla de 2 mm, la lungime de 4990 mm;

- profile zincate sigma 200, din tabla de 2,5 mm, la lungime de 5245 mm;

Profilele zincate Sigma sunt utilizate la structuri principale sau secundare, grinzi si plansee intermediare ale constructiilor industriale sau rezidentiale, comerciale, agricole, hale sau depozite.

profile Maniki din tabla zincata 3 mm, cu lungimi cuprinse intre 200 si 1000 mm.

Acest tip de profile sunt utilizate la imbinarea intre doua profile sigma (folosite pentru montarea tablei cutate). Datorita faptului ca profilele sigma nu pot fi imbinate, o piesa de legatura este folosita pentru a imbina cele doua pane. La comanda putem realiza profile cu dimensiuni speciale dupa specificatiile dumneavoastra.

Folosirea profilelor realizate din tabla subtire inseamna practic otel mai putin. Al doilea avantaj il reprezinta varietatea mare de dimensiuni care se pot obtine (se pot forma profile customizate chiar in serii mici, fara cresteri substantiale de cost) permite proiectantilor sa ajunga la conformatii structurale bine optimizate si implicit mai ieftine.

Profilele zincate usoare pot fi utilizate pe realizarea de hale comerciale, industriale si agricole, spatii de depozitare si centre de logistica, hangare, containere. etc.