Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Scara zincata pentru incendiu

Descriere:

Sa dam inapoi comunitatii trebuie sa reprezinte pentru fiecare dintre noi mai mult decat un cliseu.

Peste 100 de copii proveniti din familii defavorizate, vor avea sansa sa isi completeze educatia intr-un centru social de zi, construit de Asociatia Sansa Ta, la Bilciuresti.

Pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu Centrul de copii Sansa ta din comuna Bilciuresti avea nevoie de constructia unei scari de incendiu. Acesta a fost momentul cand am primit rugamintea de a ajuta, sub forma de sponsorizare, cu realizarea acestei scari. Un comportament responsabil inseamna sa intelegem nevoile comunitatii din care facem parte si sa imbunatatim ceea ce putem.

Ne-am bucurat ca am putut oferi suportul financiar pentru achizitia materialelor necesare si suportul logistic pentru montarea acestei scari.

Materiale utilizate pentru realizarea scarii de incendiu:

- cornier 30 x 30 x 3 mm pentru trepte si podeste;

- profil Hea 200 mm pentru stalpi scara;

- profil Unp 200 mm pentru vanguri;

- teava patrata 40 x 40 x 4 mm si teava rotunda 48,3 x 4 mm pentru structura balustrada;

- tabla zincata 1,5 mm pentru panouri balustrada;

- gratare si trepte zincate;

- elemente de prindere.

Scara pentru incendiu a fost realizata in atelier si montata la fata locului cu prinderi mecanice.

Pentru ca este o scara folosita la exterior toate elementele acesteia au fost zincate termic. Tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii produselor metalice.