Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Sisteme fixare pentru structuri autoportante

Descriere:

New Building Factory realizeaza constructii metalice autoportante din elemente structurale drepte si curbate, folosind ca materie prima tabla de otel galvanizata sau prevopsita.

Constructiile metalice autoportante pot avea diverse utilizari:

- constructii civile;

- depozite ( agricole, materiale, diverse)

- magazii;

- hale industriale;

- hangare pentru avioane;

- spatii adapostire vehicule;

- constructii zootehnice.

H Metal a livrat pentru New Building Factory:

- cornier 80 x 0 x 6 mm

- otel lat 100 mm

Aceste produse au fost utilizate pentru sistemele de fixare a elementelor structurale autoportante (a carei stabilitate este asigurata doar prin rigiditatea formei).

Cornierul livrat a fost folosit ca atare, iar otelul lat prelucrat in tronsoane cu gusee ( placi de otel care servesc la prinderea reperelor ce se unesc intr-un nod).

Acuratetea formei sectiunii transversale a cornierului  si formabilitatea sa sunt caracteristici care fac posibila crearea de structuri usoare si in acelasi timp durabile. De asemenea, acesta prezinta o buna rezistenta mecanica, poate fi folosit nituit sau sudat si de asemenea se poate utiliza si ca piesa de imbinare intre alte elemente.

Platbanda poate fi usor taiata, gaurita si de asemenea sudata. In functie de aplicatia la care este folosita platbanda, se poate alege intre diferite dimensiuni si clase de material.