Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Tabla zincata cutata pentru acoperis zona desfacere

Descriere:

In ultimii ani cu ajutorul fondurilor europene s-au desfasurat mai multe programe de modernizare a infrastructurii locale.

Prin aceste programe se urmareste ca pe langa avantajele geografice pe care le ofera zona, sa creasca atractivitatea pentru investitori.

Intre acestea se regaseste si constructia sau modernizarea diverselor targuri comunale.

Una dintre firmele de constructii cu care colaboram frecvent a castigat licitatia pentru modernizarea unui astfel de targ comunal.

Pentru realizarea acoperisurilor pentru spatiile de desfacere din cadrul targului, H Metal a livrat:

- teava rectangulara 120 x 60 x 4 mm;

- teava rectangulara 120 x 60 x 5 mm;

- tabla zincata H 35 0,6 x 1050 x 3500 mm.

Acoperisurile reprezinta un scut impotriva factorilor de mediu externi  si au fost compuse din doua parti principale:

- structura de rezistenta (sarpanta) realizata din teava rectangulara din otel

 - invelitoarea realizata din tabla zincata cutata.

Teava rectangulara este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata. Forma geometrica uniforma ii asigura o rezistenta  constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua au mai multe axe.

H Metal comercializeaza tabla zincata cutata in foi de pana la 13 m. Datorita faptului ca puteti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, obtineti o rigidizare a constructiei si un aspect estetic placut.

Utilizatorii acestor spatii de desfacere sunt:

- persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, inclusiv mestesugarii;

- producatori agricoli individuali si asociatiile acestora, care isi comercializeaza propriile produse agricole si agroalimentare;

- persoanele fizice care isi vand ocazional bunurile proprii.

Targul comunal dispune de zone de vanzare destinate comercializarii legumelor, fructelor, laptelui si produselor din lapte, carnii, oualelor, florilor si a articolelor de uz gospodaresc realizate de mica industrie sau micii mestesugari.