Notice: Undefined property: View::$translations in /home/sites/h-metal.ro/public_html/application/views/index/reference.php on line 3

Jgheab din tabla ambutisata pentru transportor melcat

Descriere:

Producem la comanda diferite elemente din tabla ambutisata conform desen.

Prin ambutisare se pot realiza profile cunoscute cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor.

De asemenea, ambutisarea permite confectionarea diferitelor tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate.

Pentru unul dintre clientii nostri care detine o moara industriala pentru cereale am realizat un jgheab din tabla ambutisata.

Dimensiuni jgheab: 20 x 80 x 45 x 50 x 45 x 80 x 20 mm.

Material jgheab: tabla zincata DX51Dz; grosime 1.5 mm.

Transportoarele melcate cu jgheab se preteaza la transportul pe orizontala sau in plan usor inclinat al cerealelor, furajelor, materialului tocat  si respectiv a materialelor usor de stivuit.

Sunt utilizate in morile de macinat grau, in special pentru transportul grauntelor de cereale, a fainii si produselor secundare, precum taratele. Materialul de granulatie mica sau sub forma de pasta este impins de-a lungul jgheabului de catre melcul fixat pe arbore, actionat de motorul electric prin intermediul unui reductor.

Datorita design-ului, calitatii finisajului si gamei largi de optiuni si accesorii, aceste transportoare satisfac in special cerintele industriei de macinare a graului.

Asteptam cererile tale la office@h-metal.ro pentru diverse repere realizate din tabla ambutisata.