Adatvédelmi Irányelvek

H Metal komolyan veszi a biztonságot az adatok és nem idegenítheti el azokat harmadik fél, semmilyen formában, ingyenesen vagy térítés ellenében.

A maximális garancia a biztonságos tárolására az összes személyes információt a birtokunkban, hogy elérje a működését a kapcsolatot

H Metal csak az Ön személyes adatait:
- Kommunikáció a.;
- Hírlevél küldés és akciók;
- Információ fiókjába, és a megrendelések állapotát
.; - Kérelem visszajelzést és a beszámolók;
- Termékek szállítása az adott címre esetén a név, szállítási cím és a telefonszám küldjük futár cég, amely elvégzi a szállítás.

H Metal nem fogja használni az adatokat, hogy:
- Ahhoz, hogy továbbítja azokat harmadik fél számára;
- SPAM hogy bármely felhasználó törölheti az e-mail az adatbázisból, vagy leiratkozni a hírlevél által küldött e-mail office@h-metal.ro kifejezetten kérő leiratkozási.
Választó H Metal hírlevél feliratkozás magában foglalja a felhasználót, hogy a személyes adatok tárolása és feldolgozása a cég által H Metal.

Kezelheti a kapcsolatot, jó körülmények között, H Metal képes tárolni a következő információkat: e-mail cím, elérhetőség (cím, telefonszám), sütik, IP-címek, információk ISP (Internet Service Provider, Internet-szolgáltató, például az RDS-RCS), a böngészőt használnak a látogatók az oldal eléréséhez (pl Internet Explorer vagy Firefox), dátum és idő a látogatás, azaz információkat az al is meglátogatott.

Törvény nélkül. 677/2001
Törvény szerint nem. 677/2001, a következő jogokat a személyes adatok közölték:
- A hozzáférés joga a személyes adatok;
- A beavatkozás a személyes adatok;
- A jogot, hogy nem is egyedi döntések;
- A jobb menni a bíróságra;
- Az ellentmondás joga az Ön személyes adatait, és a kérés törlésével kapcsolatos adatok.
E jogok gyakorlását, akkor írjon az e-mail címre h-metal.ro office@h-metal.ro