Etikai és szakmai magatartási kódex H Metal

A „helyes cselekvésről”

MAGATARTÁSI KÓDEX

A „helyes” cselekvésről

A H Metal vezetősége és alkalmazottai hiszik, hogy az üzleti kapcsolatok a bizalomra, a bizalom pedig az integritásra épül.

Cégünk hírneve hosszú időn át, a vezetőség és az alkalmazottak erőfeszítésével épült.

A belső egység és a H Metal hírnevének megőrzése érdekében néhány egyszerű szabályt fektettünk le és követünk:

VESZTEGETÉS- ÉS KORRUPCIÓMENTESSÉGI POLITIKA

Zéró tolerancia a vesztegetéssel szemben

Cégünknél zéró toleranciát hirdetünk a vesztegetéssel szemben. Ez az életünket irányító erkölcsi értékeknek és elveknek köszönhető. A H Metal vezetősége és alkalmazottai sem közvetlenül, sem közvetve nem kínálnak és nem ígérnek semmilyen anyagi vagy egyéb juttatást egyetlen döntéshozó számára sem, hogy az cserébe valamit megtegyen vagy ne tegyen meg.

Továbbá a H Metal vezetősége és alkalmazottai nem fogadnak el anyagi vagy egyéb juttatásokat a munkaköri feladataik elvégzéséért vagy elmulasztásáért.

Érdekellentét

A H Metal vezetősége és alkalmazottai kerülik az olyan tevékenységeket, amik sérthetik a vállalat jó hírnevét, vagy amikkel kapcsolatban fennáll az összeférhetetlenség gyanúja.

Érdekellentét akkor merül fel, ha a H Metal egy vezetőjét vagy alkalmazottját személyes döntésében vagy munkaköri feladatainak ellátása során közvetlenül vagy közvetve jogellenes, személyes érdek befolyásolja.

Ajándékok

A H Metal vezetősége és munkatársai nem kínálnak fel értéktárgyakat üzleti partnereink képviselőinek. Üzleti kapcsolataink ürügyén nem kínálunk és nem ajánlunk fel ajándékokat, juttatásokat, készpénzt vagy természetbeni juttatásokat, ezekért cserébe pedig nem kérünk és nem fogadunk el jogosulatlan előnyöket üzleti partnereinktől.

Támogatások és adományok

A H Metal vezetősége és alkalmazottai nem támogathatnak politikai szervezetekhez vagy köztisztviselőkhöz köthető szervezeteket, nem adományozhatnak vagy jótékonykodhatnak ilyen szervezetk javára.

A H Metal nem foglalkozik politikai pártok vagy szervezetek finanszírozásával.

A PÉNZMOSÁS ÉS A TERRORIZMUS FINANSZÍROZÁSA ELLENI POLITIKA

A H Metal a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni legszigorúbb szabványokhoz igazodik. Elkötelezzük magunkat, hogy betartunk minden, a terrorizmus és a pénzmosás finanszírozása elleni küzdelmet segítő jogszabályt. Célunk az, hogy csak jó hírnévű, törvényes üzleti tevékenységet folytató ügyfelekkel építsünk üzleti kapcsolatokat.


H csoport - H csoport A Metal több területen működik.

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról