JÖVŐKÉP, KÜLDETÉS ÉS ÉRTÉKREND

Miért választják a cégek a velünk való együttműködést?

A JÖVŐKÉPÜNK:

A jövőben szeretnénk vezető szerepet vállalni a kohászati ​​termékek szállítására szolgáló integrált megoldások terén, optimális kiszállítási határidőt biztosítva ügyfeleink számára Romániában és az Európai Unió egész területén.

KÜLDETÉSÜNK:

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az ipar legjobbjai közé tartozzunk, és megfeleljünk ezeknek a magas követelményeknek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is hozzáértő és motivált munkatársaink legyenek, akik kreatív megoldásokat kínálnak a kohászati ​​termékek forgalmazására. Ezen kötelezettségvállalásaink révén továbbra is értékeket teremtünk ügyfeleink számára.

AZ ÉRTÉKEINK:

A bizalom

Sikerünk a bizalomban rejlik. Azzal, hogy megoldjuk a problémákat, amikkel az ügyfeleink hozzánk fordultak, kérésükre szabványos vagy különleges kohászati ​​termékeket szállítunk ki nekik, elnyertük ügyfeleink bizalmát. Ügyfeleink bizalma megtiszteltetés számunkra.

Megbízhatóság

Sikerünk a megbízhatóságban rejlik. Azt tesszük, amit mondunk, és azt mondjuk, amit tenni fogunk. Soha nem tettünk olyan ígéretet, amit nem tudtunk volna betartani és továbbra is ehhez tartjuk magunkat. Őszintén beszélünk, és nem titkolunk el semmilyen akadályt, hanem mindig a megoldásra törekszünk.

Szerénység

Tudjuk, hogy nem tudjuk minden kérdésre a választ, de hajlandóak vagyunk tovább tanulni és fejlődni. Minden egyes tapasztalat (interakció) lehetőséget jelent számunkra, hogy valami újat tanuljunk. Ha szükségesnek látjuk, nem habozunk segítséget, tanácsot kérni.

Szenvedély

Szenvedélyesen rajongunk a fémekért és azért, amit ezen a területen csinálunk. Szenvedélyünknek és elhivatottságunknak megfelelő eredményekkel büszkélkedhetünk és ez pozitív energiát ad, amit továbbadunk azoknak, akikkel együtt dolgozunk.

A csapat

A csapat, a közös erkölcsi és etikai elveket valló emberek közössége, a legértékesebb erőforrásunk. Hálásak vagyunk azért, hogy összetartó és tevékeny csapatunk van, aminek tagjai szívesen vállalják a kihívásokat, hogy idővel mi legyünk a legjobbak.


H csoport - H csoport A Metal több területen működik.

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról