FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A www.h-metal.ro weboldalon bemutatott termékekhez való hozzáférés, a termékek megtekintése, használata vagy megvásárlása az alábbi ​​feltételek elfogadását jelenti.

A www.h-metal.ro oldalra és annak minden tartalmára (webgrafikákra, szövegekre stb.) vonatkozó szerzői jogok a S.C. H Metal S.R.L tulajdonát képezik, és a szerzői jogok védelméről szóló törvény hatálya alá esnek. A weboldal tartalma kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, kereskedelmi célokat nem, és a szellemi tulajdonjogok kedvezményezettjének előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem másolható, sokszorosítható, használható fel, terjeszthető, küldhető tovább, jeleníthető meg, értékesíthető, adható ki rá felhasználási engedély és nem használható fel bármilyen egyéb célra.

A jelen weboldalon található bármely tartalom felhasználása a S.C. H Metal S.R.L előzetes hozzájárulása nélküli a hatályos törvények szerint büntetendő.

A h-metal.ro fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés és indoklás nélkül módosítsa és frissítse jelen feltételeket és termékkínálatát. A h-metal.ro fenntartja továbbá a jogot, hogy orvosolja a gépelési hibákból vagy a weboldal működtetéséhez használt szoftverek hibáiból eredő esetleges hiányosságokat és megjelenítési hibákat. Kérjük, olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket minden alkalommal, amikor ezt a honlapot megnyitja. A weboldal további használata az elvégzett változtatások elfogadását jelenti.

S.C. H Metal S.R.L. fenntartja a jogot arra, hogy megválogassa ügyfeleit.

Azon termékek esetében, ahol a termékleírásban megadott mértékegység a kg (kilogramm), az egyes termékek fajsúlya csak tájékoztató jellegű. A termékszabványok szerint megengedett mérettűrések miatt a termék súlya lehet nagyobb (pozitív tűrés) vagy kisebb (negatív tűrés).

A termékek értékesítésénél a fajlagos kereskedelmi súly alapján kiszámolt tömeget vesszük. figyelembe

Amennyiben a megrendelt termékek kiszállítása a SC H metal SRL felelősségére történik, az csak a törvényes előírások betartásával (kirakodási helyre való szállítás során az alkalmazandó méret- és súlykorlátozás, a szükséges engedélyek beszerzése stb.) és csak abban az esetben, ha a kirakodás helye ezt lehetővé teszi (a szállítást végző jármű meg tud fordulni, nincsenek akadályok vagy veszélyes helyzetek stb.) valósítható meg.

Ha a sofőr úgy találja, hogy a kirakodás nem megvalósítható, azt a legközelebbi erre a célra megfelelő helyen végzik el. A S.C. H Metal S.R.L. nem vállal felelősséget az ebből a helyzetből eredő esetleges többletköltségekért.

Az áru megjelölt helyen történő lepakolása a vevő felelőssége (kivéve, ha a felek eltérően állapodtak meg). A kirakodást a lehető leghamarabb el kell végezni. Amennyiben a szállítóeszköz megérkezése a vevő által megjelölt helyre és a kirakodás befejezése között több mint 4 óra telik el, a S.C. H Metal S.R.L.-nek jogában áll a vevőtől járulékos költségeket felszámolni a késedelem miatt.

Amennyiben a termékeket a S.C H Metal S.R.L szállítja ki a, a vevő köteles átvenni a termékeket.

Ha a vevő az áru átvételekor mennyiségi és/vagy minőségi eltéréseket észlel a szállítólevélben feltüntetett adatokhoz képest, ezeket köteles jegyzőkönyvbe venni. Társaságunk vállalja, hogy a jegyzőkönyvben rögzített hiányosságokat a lehető leghamarabb orvosolni fogja.


H csoport - H csoport A Metal több területen működik.

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról