Rugalmasság a tervezésben

Sokoldalú alkalmazások

CNC-vágott fémlemez

A H Metal CNC vágott fémlemez alkatrészeket gyárt megrendelésre.

Akár acéllemez, rozsdamentes acél vagy alumínium alkatrészekre van szüksége, csapatunk készen áll arra, hogy elképzelését valósággá tegye.

A CNC-vágott fémlemez egy olyan technológia, amely innovatív megoldásokat kínál a fémmegmunkáláshoz, és megfelel a modern ipar összetett követelményeinek.

Cerere oferta de pret-Ajánlatkérés

Aprólékos folyamatunk és szigorú minőségellenőrzésünk biztosítja, hogy minden általunk gyártott alkatrész megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak.

Mi az a CNC vágott fémlemez?

A CNC-vágott fémlemezeknél numerikusan vezérelt gépeket használnak a fémlemezek vágására és fúrására a digitális terv részletes specifikációi szerint.

CNC-N VÁGOTT LEMEZ JELLEMZŐI

a vágható tábla maximális mérete 3000 x 1500 mm;

az alkatrészek gyártásához használt táblák vastagsága 1-20 mm között lehet;

a vágási pontosság +/- 2 mm;

az alkalmazott technológia lehetővé teszi az acél, rozsdamentes acél vagy alumínium lemezből készült alkatrészek 2D vágását.

Gyártási folyamatunk

Konzultáció és tervezés: szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük egyedi igényeiket, és CAD tervezőszoftver segítségével optimalizált tervezést dolgozzunk ki.

Anyagelőkészítés: az adott projekthez a legjobb minőségű, megfelelő anyagokat választjuk ki, legyen az acél, rozsdamentes acél vagy alumínium.

CNC megmunkálás: CNC-berendezéseink a digitális terveket valósággá változtatják.

Befejezés és minőségellenőrzés: a vágás után minden egyes alkatrészt a projekt specifikációinak megfelelően befejezünk, és szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá, hogy minden követelménynek megfeleljen.

Szállítás: a kész termékeket gondosan csomagoljuk és optimális körülmények között szállítjuk a rendeltetési helyükre, készen arra, hogy beépítsük őket ügyfeleink projektjeibe.

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI A CNC-N VÁGOTT FÉMLEMEZNEK

Építőipar és építészet

A CNC-technológia lehetőséget nyújt az építészeknek arra, hogy olyan szerkezeti terveket hozzanak létre fém alkatrészekből, amelyek nemcsak funkcionális kritériumoknak felelnek meg, hanem esztétikai értéket is képviselnek. Ez az innovatív megmunkálási módszer lehetővé teszi az összetett részletek és egyedi formák pontos megvalósítását, új távlatokat nyitva az építészeti tervezésben.

A CNC-technológia segítségével az építészek kreatív elképzeléseket válthatnak valóra, olyan fémelemeket integrálva, amelyek javítják az épületek szerkezeti teljesítményét és vizuális megjelenését egyaránt.

Repülőgépipar és autóipar

Ez a fejlett technológia lehetővé teszi a berendezések épségéhez és funkcionalitásához nélkülözhetetlen különböző alkatrészek pontos gyártását.

A CNC megmunkálás alkalmazása a gyártás során biztosítja a tervezési előírások szigorú betartását, jelentősen hozzájárulva a végtermékek hatékonyságához és tartósságához.

Gépek és berendezések gyártása

A CNC-vágás alkalmazásával a gyártók olyan pontossági szintet érhetnek el, amelyet hagyományos módszerekkel nehéz elérni, így segítve a teljesítmény optimalizálását és a berendezések élettartamának meghosszabbítását.

Művészet és tervezés

A CNC-vágás túlmutat az ipari alkalmazásokon, és a művészet területén is megjelent.

A CNC-vágás segítségével a művészek az anyagokat installációkká és formatervezési darabokká alakíthatják, új távlatokat nyitva a művészi kifejezésmódban.

Ez az innovatív megközelítés ötvözi a technológiát a művészettel, demonstrálva a CNC-vágás sokoldalúságát a hagyományos kreatív határok átlépésében.


H csoport - H csoport A Metal több területen működik.

Iratkozz fel a hírlevélre

Folyamatosan frissítjük a szakterületünkkel kapcsolatos hírekről és ajánlatokról