Referințe

Produse zincate pentru hala cresterea puilor

Descriere materiale: In ultimii ani, motivati de finantarea  obtinuta prin fonduri europene, numarul micilor antreprenori care au demarat o afacere in domeniul agriculturii a crescut considerabil. Multi dintre ei au optat pentru deschiderea unei ferme de pui. Importanata economica a cresterii pasarilor consta in deosebi in insusirile lor productive valoroase, expresie a unor serii de particularitati biologice, care fac din avicultura un sector rentabil al zootehniei. Unul dintre producatorii de hale metalice cu care colaboram ne-a solicitat produsele necesare realizarii unei hale care are ca destinatie cresterea puilor. Structura de rezistenta a halei este realizata din cadre metalice , stalpi si grinzi confectionate din profile subtiri , laminate la rece. Pentru aceasta lucrare, H Metal a livrat: - profile zincate sigma 200, din tabla de 2 mm, la lungime de 4990 mm; - profile zincate sigma 200, din tabla de 2,5 mm, la lungime de 5245 mm; Profilele zincate Sigma sunt utilizate la structuri principale sau secundare, grinzi si plansee intermediare ale constructiilor industriale sau rezidentiale, comerciale, agricole, hale sau depozite. -  profile Maniki din tabla zincata 3 mm, cu lungimi cuprinse intre 200 si 1000 mm. Acest tip de profile sunt utilizate la imbinarea intre doua profile sigma (folosite pentru montarea tablei cutate). Datorita faptului ca profilele sigma nu pot fi imbinate, o piesa de legatura este folosita pentru a imbina cele doua pane. La comanda putem realiza profile cu dimensiuni speciale dupa specificatiile dumneavoastra. Folosirea profilelor realizate din tabla subtire inseamna practic otel mai putin. Al doilea avantaj il reprezinta varietatea mare de dimensiuni care se pot obtine (se pot forma profile customizate chiar in serii mici, fara cresteri substantiale de cost) permite proiectantilor sa ajunga la conformatii structurale bine optimizate si implicit mai ieftine. Profilele zincate usoare pot fi utilizate pe realizarea de hale comerciale, industriale si agricole, spatii de depozitare si centre de logistica, hangare, containere. etc.

Vezi mai multe detalii

Tabla zincata cutata pentru acoperis zona desfacere

Descriere materiale: In ultimii ani cu ajutorul fondurilor europene s-au desfasurat mai multe programe de modernizare a infrastructurii locale. Prin aceste programe se urmareste ca pe langa avantajele geografice pe care le ofera zona, sa creasca atractivitatea pentru investitori. Intre acestea se regaseste si constructia sau modernizarea diverselor targuri comunale. Una dintre firmele de constructii cu care colaboram frecvent a castigat licitatia pentru modernizarea unui astfel de targ comunal. Pentru realizarea acoperisurilor pentru spatiile de desfacere din cadrul targului, H Metal a livrat: - teava rectangulara 120 x 60 x 4 mm; - teava rectangulara 120 x 60 x 5 mm; - tabla zincata H 35 0,6 x 1050 x 3500 mm. Acoperisurile reprezinta un scut impotriva factorilor de mediu externi  si au fost compuse din doua parti principale: - structura de rezistenta (sarpanta) realizata din teava rectangulara din otel  - invelitoarea realizata din tabla zincata cutata. Teava rectangulara este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata. Forma geometrica uniforma ii asigura o rezistenta  constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua au mai multe axe. H Metal comercializeaza tabla zincata cutata in foi de pana la 13 m. Datorita faptului ca puteti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, obtineti o rigidizare a constructiei si un aspect estetic placut. Utilizatorii acestor spatii de desfacere sunt: - persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, inclusiv mestesugarii; - producatori agricoli individuali si asociatiile acestora, care isi comercializeaza propriile produse agricole si agroalimentare; - persoanele fizice care isi vand ocazional bunurile proprii. Targul comunal dispune de zone de vanzare destinate comercializarii legumelor, fructelor, laptelui si produselor din lapte, carnii, oualelor, florilor si a articolelor de uz gospodaresc realizate de mica industrie sau micii mestesugari.

Vezi mai multe detalii

Tevi metalice pentru realizare grinzi cu zabrele

Descriere materiale: Caminele Culturale destinate gazduirii manifestarilor cultural-artistice, dar si intrunirilor populare sunt foarte importante in viata comunitatilor rurale. Programul Prioritar National pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea si finalizarea lucrarilor de constructie a asezamintelor culturale de drept public, din mediul rural si mic urban incurajeaza existenta acestora. Unul dintre constructorii pentru care furnizam produse metalurgice a participat la constructia unui astfel de Camin Cultural. Rolul principal al acoperisurilor este de creare a unui mediu interior protejat fata de cel exterior.  Grinzile cu zabrele ca parte a structurii de rezistenta a acoperisului reprezinta un sistem nedeformabil de bare drepte concurente in noduri. Aceste noduri pot fi realizate cu nituri, buloane sau prin sudura. Intervalul dintre doua noduri poarta denumirea de panou. Pentru realizarea sistemului de grinzi cu zabrele care sustine acoperisul Caminului Cultural, H Metal a livrat urmatoarele produse: * Teava rectangulara 120 x 60 x 6 mm * Teava patrata 120 x 120 x 5 mm * Teava patrata 80 x 80 x 5 mm * Teava patrata 60 x 60 x 6 mm * Teava patrata 50 x 50 x 5 mm * Teava dreptunghiulara 120 x 80 x 8 mm * Teava patrata 60 x 60 x 5 mm Sistemul de alcatuire al grinzilor cu zabrele este realizat din: * talpi -bare de contur, care marginesc structura; * zabrele - bare interioare, care leaga talpile intre ele. In general acest tip de grinzi sunt utilizate pentru : 1. acoperisuri; 2. poduri; 3. stalpi pentru retele electrice; 4. masini de constructii. In functie de destinatie, grinzile cu zabrele sunt alcatuite dintr-o mare varietate de forme, dar figura geometrica care sta la baza alcatuirii grinzilor cu zabrele este triunghiul. Grinzile cu zabrele sunt elemente de constructie care in ansamblul lor lucreaza ca elemente incovoiate, dar barele care le alcatuiesc sunt solicitate la eforturi axiale.

Vezi mai multe detalii

Bolta din teava zincata pentru plante agatatoare

Descriere materiale: O constructie simpla, dar stabila din metal va permite sa realizati o decorare frumoasa a gradinii sau terasei dumneavoastra. Astfel plantele agatatoare isi pot etala tot farmecul si splendoarea lor. Un cadru din metal tip bolta pentru plante cataratoare poate fi realizat cu usurinta din teava si cornier din otel. Unul dintre clientii nostri ne-a solicitat pentru o astfel de lucrare: - teava zincata 80 x 80 x 3 mm - teava zincata 40 x 40 x 3 mm - cornier zincat 20 x 20 x 3 mm. Teava patrata din otel este un produs metalurgic cu o arie foarte larga de utilizare, aceasta fiind destinata realizarii diferitelor tipuri de constructii si structuri metalice de sustinere situate la interior sau exterior, aferente constructiilor civile, industriale sau comerciale. Deorece materiale solicitate au fost folosite la exterior acestea au necesitat sa fie zincate. Stratul de zinc aplicat protejeaza otelul de actiunea ruginii. De asemenea, acesta este extrem de durabil si rezistent la zgarieturi, si are un aspect lucios, pe care multi il gasesc atractiv.

Vezi mai multe detalii

Elemente Maniki din tabla zincata

Descriere materiale: H Metal pune accent pe livrarea unor produse de calitate si pe oferirea unor servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti. Astfel a aparut necesitatea de a le oferi o gama de produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Utilizarea acestor produse aduce beneficii economice si de timp clientilor nostri. Unul dintre acestia ne-a solicitat excutia unor profile Maniki utilizate la imbinarea intre doua profile sigma (folosite pentru montarea tablei cutate). Datorita faptului ca profilele sigma nu pot fi imbinate, o piesa de legatura este folosita pentru a imbina cele doua pane. Pentru aceasta comanda am realizat: 172 bucati la lungime 1000 mm 33 bucati la lungima 170 mm. Aceste profile de legatura au fost executate din tabla zincata de 4 mm, debitate pe ghilotina la dimensiunea desfasurata si ambutisate pe abkant la unghiuri de 45 si 90 grade. Structurile metalice usoare, realizate cu profile zincate de tip Z, C, U sau Sigma reprezinta o solutie constructiva ce prezinta o serie de avantaje, dintre care cele mai importante sunt constituite de: termene si costuri de executie reduse, posibilitatea realizarii perforatiilor de imbinare direct pe linia de productie, eliminarea timpului necesar pentru pregatirea si protectia suprafetei metalice necesare in cazul utilizarii sistemelor clasice. Profilele zincate usoare sunt utilizate pentru hale industriale (spatii de productie, depozite, extinderi de spatii existente) si constructii civile ( vile, case, garaje, parcari, acoperisuri cu pereti subtiri ).

Vezi mai multe detalii

Sisteme fixare pentru structuri autoportante

Descriere materiale: New Building Factory realizeaza constructii metalice autoportante din elemente structurale drepte si curbate, folosind ca materie prima tabla de otel galvanizata sau prevopsita. Constructiile metalice autoportante pot avea diverse utilizari: - constructii civile; - depozite ( agricole, materiale, diverse) - magazii; - hale industriale; - hangare pentru avioane; - spatii adapostire vehicule; - constructii zootehnice. H Metal a livrat pentru New Building Factory: - cornier 80 x 0 x 6 mm - otel lat 100 mm Aceste produse au fost utilizate pentru sistemele de fixare a elementelor structurale autoportante (a carei stabilitate este asigurata doar prin rigiditatea formei). Cornierul livrat a fost folosit ca atare, iar otelul lat prelucrat in tronsoane cu gusee ( placi de otel care servesc la prinderea reperelor ce se unesc intr-un nod). Acuratetea formei sectiunii transversale a cornierului  si formabilitatea sa sunt caracteristici care fac posibila crearea de structuri usoare si in acelasi timp durabile. De asemenea, acesta prezinta o buna rezistenta mecanica, poate fi folosit nituit sau sudat si de asemenea se poate utiliza si ca piesa de imbinare intre alte elemente. Platbanda poate fi usor taiata, gaurita si de asemenea sudata. In functie de aplicatia la care este folosita platbanda, se poate alege intre diferite dimensiuni si clase de material.

Vezi mai multe detalii

Pasarela metalica pentru statie de asfalt

Descriere materiale: Intre clientii nostri se numara si Strabag, companie care opereaza in toate sectoarele de constructii, in special Infrastructura de Transport, Constructii si segmente de Inginerie Civila,  precum si in proiecte de constructii in domeniul mediului. Una dintre cererile pe care le-am primit de la ei a fost pentru: - teava patrata otel  40 x 40 x 4 mm - profil unp otel 80 mm - teava neagra 51 x 4 mm. Aceste componente au fost folosite la construirea unor pasarele in jurul componentelor unei statii de asfalt. Datorita unor modificari  de flux unele componente au avut nevoie de pasarele separate confectionate din aceste produse. Otelul este un material care este folosit in vietile noastre de zi cu zi, noi metode inovatoare de a-l utiliza fiind gandite si realizate zilnic, iar piesele din otel pot fi asamblate rapid si eficient in toate anotimpurile. Constructiile reprezinta una dintre cele mai importante industrii consumatoare de otel, utilizand aproximativ 50% din productia mondiala de otel.

Vezi mai multe detalii

Trepte si podest realizate din tabla expandata

Descriere materiale: Incercam sa venim in intampinarea clientilor si sa ne adaptam gama de produse astfel incat sa satisfacem nevoile acestora. Pentru un astfel de client am livrat tabla expandata din otel care a fost folosita pentru realizarea unor trepte si podeste. Treptele sunt elemente functionale ale scarii care asigura utilizatorilor functionarea corespunzatoare a acesteia. In timp ce, podestul este o platforma orizontala amenajata pe parcursul unei scari pentru odihna si pentru a asigura accesul in incaperile unui etaj. Avantajele utilizarii tablei expandate: -  durabilitatea, datorita excelentului raport greutate-rezistenta; - permite debitarea si indoirea sub orice forma; - are rol anti-alunecare - prin aria de deschidere nu retine apa, zapada, impuritati sau materiale vascoase, uleiuri; -  rigiditate mare, datorita structurii sale; - montaj foarte rapid;  instalarea se face cu muchia dreapta a rombului in sus, si cu cea curbata in jos. De asemenea, tabla expandata din otel este foarte versatila. O puteti utiliza pentru placari de fatade, plafoane metalice, protectii metalice si mobilier, intreruperi betoane, panouri de gard.

Vezi mai multe detalii

Pod rulant 1,5 tone realizat din profil INP 340 mm

Descriere materiale: Pentru Prolift, H Metal a livrat profile INP 340 mm pentru realizarea unui pod rulant 1,5 tone cu deschidere 9,1 metri. In domeniul industrial din profile INP se realizeaza diverse piese metalice pentru utilaje grele, postamente metalice, etc. Podul rulant are o cale de rulare la oarecare inaltime deasupra solului si se foloseste in ateliere,  hale de montaj, in turnatorii etc. pentru ridicarea unor sarcini si deplasarea lor pe directie orizontala. Acesta se realizeaza la comanda si este particularizat in functie de aplicatia clientului (sarcini ce urmeaza a fi manipulate, caracteristicile dimensionale si functionale ale amplasamentului - regim inaltime, suprafata, temperaturi lucru, etc.). Tehnica ridicarii reprezinta un domeniu in care siguranta reprezinta principalele standarde de desfasurare a activitatii, iar utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate este obligatorie.

Vezi mai multe detalii

Tabla striata zincata pentru modernizare cai de acces stadion

Descriere materiale: FC Voluntari si-a modernizat stadionul pentru a putea indeplini conditiile de participare in Liga 1.   In cadrul acestei lucrari de modernizare, am livrat tabla striata zincata de 3 mm pentru inlocuirea treptelor si podestelor. Treptele sunt elemente functionale ale scarii care asigura utilizatorilor functionarea corespunzatoare a acesteia. Tabla striata zincata livrata de H Metal pentru realizarea acestor trepte si podeste a fost manoperizata (debitata la dimensiuni si zincata termic). Utilizarea tablei striate din otel are urmatoarele avantaje: - rezistenta la alunecare - capacitate buna la uzura - suprafata de auto-drenaj. Tabla striata din otel, datorita texturii proeminente pe care o are, este un material des utilizat pentru executia de scari si cai de acces. Aplicarea unui strat de zinc este una dintre cele mai eficiente si economice metode de protectie a otelului atunci cand acesta este utilizat la exterior.

Vezi mai multe detalii

Pagina urmatoare »