Referințe

Produse metalurgice transformate in mobilier metalic

Descriere materiale: In zilele noastre produsele metalurgice sunt prezente in aproape toate domeniile de activitate. Profile metal, europrofile, tabla, teava metal, profile metal ambutisate, toate pot face parte din proiecte ingineresti de structuri metalice, adevarate opere de arta. Majoritatea mall-urilor sunt construite din profile metalice si ajuta sa ofere constructiei deschideri mari, pentru ca experienta vizitarii sa fie cat mai placuta. Benzinarii, statii metrou, supermarket-uri, pasaje trecere, majoritatea sunt realizate si din profile metalice, puse in valoare de arhitecti pentru a imbina utilul – rezistenta mecanica, cu placutul – deschideri mari, vizibilitate buna. Metalul este din ce in ce mai prezent si acasa sau la job. Stilul industrial este un stil de amenajare care a prins destul de bine in Romania. Acest stil presupune realizarea de mobilier sau obiecte de metal din profile metalice, cum ar fi: Balustrade metal – divere modele montate pe treapta sau pe lateral, balustrade tip perdea, panouri traforate, etc Compartimentari metal sticla – cadru metalic ingust combinat cu sticla, pentru o vizibilitate buna Biblioteci metalice executate pe comanda, in functie de golul dedicat spatiului bibliotecii Cadre si suporti chiuvete, mobilier, jardiniere, blaturi, mese de lucru, etc Garduri metalice, porti, cu diferite modele alese de client Sigle / logo-uri decupate din metal Masti metal traforat pentru unitati aer conditionat, calorifere, mascare spatii tehnice, contoare gaz, apa, curent, etc Balustrada din imagini a fost realizata din tabla de otel, debitata cu oxiacetilena, dupa modelul ales de client. Modelul ales, cercul, reprezinta simbolul universului, un simbol al echilibrului. Dupa prelucrare – debitare, sudura, finisare – panoul de balustrada a fost protejat impotriva coroziunii si vopsit in nuanta dorita de client. Vopsirea produsului s-a facut in camp electrostatic, la cuptor. Pentru oferte concrete de pret produse metalurgice va rugam sa ne transmiteti pe email: Denumire produs Dimensiune Cantitate Localitate de destinatie Email contact produse metalurgice: office@h-metal.ro, telefon 0749.249.007    

Vezi mai multe detalii

Sita rotativa cu 4 sorturi, simpla

Descriere materiale: Unul din partenerii nostri produce statii de sortare deseuri, statii de agregate, transportoare cu banda, site rotative, tocatoare, statii reciclare, containere inchise pentru reciclat si transport deseuri, etc. Pentru acesta am livrat o comanda de produse metalurgice necesare realizarii unei site rotative cu 4 sorturi, simpla.   In vederea executarii sitei rotative H Metal a livrat la urmatoarele materiale:   Descriere produs si dimensiuni: Europrofil HEA 100 mm x 12,10 metri, otel S275JR+AR Profil UNP 80 mm x 6,00 metri, otel S235JR+AR Profil UNP 140 mm x 6,00 metri, otel S235JR+AR Profil cornier cu aripi / laturi inegale 120 x 80 x 8,00 mm x 6,00 metri, otel S275JR Standard produs: EN 10365 Grad otel: S275JR+ AR conform standard calitate EN 10025-2 / EN10034 Lungimi de fabricatie / livrare: 12,10 metri Livrare cu certificat de inspectie  / control tip 3.1 conform EN 10204, contine analiza chimica si proprietatile mecanice. Utilizare: constructii civile si industriale Sudabilitate: conform EN 1011-2   Descriere produs: Otel rotund plin diametrul 14 mm x 6,00 metri Otel rotund plin diametrul 22 mm x 6,00 metri Calitate otel: S235 + AR / S275 + AR conform standard de productie EN 10025-2:2011, pretabil pentru zincare / galvanizare la cald produse din otel, Produsele sunt insotite de certificat de calitate emis de producator ce contine analiza chimica a materialului si raportul de incercari mecanice conform standard EN 10204 – certificat 3.1 sau 2.2 dupa caz. Toleranta dimensiuni produse laminate conform EN 10058.   Descriere produs: Teava 50 x 50 x 5 mm x 6,00 metri, din otel S235JRH, sudata longitudinal Teava 60 x 60 x 4 mm x 6,00 metri, din otel S235JRH, sudata longitudinal Standard de productie tevi sudate formate la rece si  longitudinal: EN10219-1&2 : 2006 Calitate otel tevi patrate: S235JRH, S275JOH, S275J2H, S355J)H, S355J2H, S355K2H Calitatea S235JRH este disponibila in stoc, restul calitatilor se fac pe baza de comanda, cantitatea minia si termenul de productie se va comunica la momentul solicitarii. Teava se livreaza cu csertificat 3.1 emis de producator conform EN 10204, certificatul contine analiza chimpca a materialului si raportul de incercari mecanice.   Descriere produs: Tabla decapata format 1,20 x 1000 x 2000 mm, Tabla decpata este obtinuta prin laminare la rece prin trecerea succesiva prin rolele de subtiere. Calitate otel: DC01, fabricare tabla decapata conform standard de productie EN 10131 / DIN 1541 Toleranta dimensionala si aspect livrare tabla decapata conform EN 10131 / Din 1541 Livrare tabla decapata laminta la rece cu certificat de calitate emis de producator 2.2 sau 3.1 conform EN 10204.

Vezi mai multe detalii

Structura metalica lift exterior

Descriere materiale: Tevile din otel patrate si rectangulare sunt sectiuni structurale tubulare cu proprietati excelente de rezistenta si sudabilitatea buna, ce pot fi utilizate atat static cat si dinamic. H Metal comercializeaza aceste produse metalurgice ca profile cave deformate la rece (standard EN 10219), dar si ca profile cave finisate la cald (standard EN 10210). Faptul ca livram tevile din otel in grosimi si lungimi diferite, face ca aceste produse sa acopere o arie foarte larga a domeniilor unde poate fi implementate. Unul dintre clientii nostri realizeaza structuri metalice suport pentru lifturi. Pentru o astfel de lucrare, H Metal a livrat: - teava rectangulara 150 x 100 x 5 mm; - teava rectangulara 100 x 60 x 5 mm; - teava patrata 160 x 160 x 6 mm; - teava patrata 160 x 160 x 10 mm; - cornier ambutisat 150 x 150 x 5 mm.   Lifturile se monteaza pe o structura fixa ancorata de cladire si se preteaza acolo unde locatia nu a fost prevazuta cu spatiul interior necesar amplasarii liftului. Realizarea structurilor metalice este aleasa deoarece acestea sunt usoare si scurteaza termenul de finalizare a proiectului. Totodata, permit inchideri cu sticla, inchideri potrivite ascensoarelor panoramice. Structura metalica auto portanta realizata din tevi de otel serveste ca put pentru ascensoare electrice sau hidraulice. Pentru a fi usor si rapid de montat intregul ansamblu este conceput ca o structura modulara.

Vezi mai multe detalii

Otel beton zincat BST utilizat pentru consolidarea Manastirii Berislavesti

Descriere materiale: Otelul beton BST 500 este utilizat la armarea betonului, la elemente si structuri din beton armat si beton precomprimat, in constructii civile si industriale pentru: stalpi, centuri, grinzi, placi, ziduri, elemente prefabricate, terasamente.  De-a lungul timpului, Manastirea Berislavesti a fost grav avariata de cutremure si incendii, aceasta fiind preluata de catre Oficiul National al Monumentelor Istorice si trecuta in Planul National de Restaurare din cauza degradarilor structurale cu evolutie rapida. Proiectul investitional „Consolidare, restaurare, conservare si punerea in valoare a ansamblului monumental-Manastrirea Berislavesti”, fiind finantat din fonduri europene. Acest proiect nu presupune lucrari de demolare, dorinta fiind de a se pastra cat mai mult posibil caracterul constructiilor existente, a elementelor structurale si a componentelor definitorii, fie ca este vorba despre elemente decorative sau de zidarie specifice unui anumit moment istoric. Pentru aducerea la cota originara a zidului de incinta, H Metal a livrat: - otel beton striat zincat termic fi 14 mm BST500C – 176 bare la 6 ml; - otel beton striat zincat termic fi 10 mm BST500C – 328 bare la 6 ml. Otelul BST este utilizat tot mai mult in ultimul timp ca alternativa la clasicele oteluri pentru armarea betonului, OB37 sau PC52 (PC60). Este un otel carbon cu profil periodic si rigiditate mare, laminat la cald. Acest tip de otel reprezinta un produs modern, cu caracteristici superioare pentru realizarea betonului armat. Pentru lucrare de consolidare a manastirii s-a ales otelul beton din clasa C. BST-ul fiind produs in trei clase de ductilitate: - Clasa A: cel mai putin ductil, capacitate de deformare specifica ultima intre 2.5% si 5%; - Clasa B: ductilitate medie, capacitate de deformare specifica ultima intre 5% si 7.5%; - Clasa C: cel mai ductil, capacitate de deformare specifica ultima > 7.5%. Clasa C de otel-beton BST este necesara in realizarea structurilor ductile (clasa M sau H de ductilitate).

Vezi mai multe detalii

Jgheab din tabla ambutisata pentru transportor melcat

Descriere materiale: Producem la comanda diferite elemente din tabla ambutisata conform desen. Prin ambutisare se pot realiza profile cunoscute cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor. De asemenea, ambutisarea permite confectionarea diferitelor tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate. Pentru unul dintre clientii nostri care detine o moara industriala pentru cereale am realizat un jgheab din tabla ambutisata. Dimensiuni jgheab: 20 x 80 x 45 x 50 x 45 x 80 x 20 mm. Material jgheab: tabla zincata DX51Dz; grosime 1.5 mm. Transportoarele melcate cu jgheab se preteaza la transportul pe orizontala sau in plan usor inclinat al cerealelor, furajelor, materialului tocat  si respectiv a materialelor usor de stivuit. Sunt utilizate in morile de macinat grau, in special pentru transportul grauntelor de cereale, a fainii si produselor secundare, precum taratele. Materialul de granulatie mica sau sub forma de pasta este impins de-a lungul jgheabului de catre melcul fixat pe arbore, actionat de motorul electric prin intermediul unui reductor. Datorita design-ului, calitatii finisajului si gamei largi de optiuni si accesorii, aceste transportoare satisfac in special cerintele industriei de macinare a graului. Asteptam cererile tale la office@h-metal.ro pentru diverse repere realizate din tabla ambutisata.

Vezi mai multe detalii

Scara zincata pentru incendiu

Descriere materiale: Sa dam inapoi comunitatii trebuie sa reprezinte pentru fiecare dintre noi mai mult decat un cliseu. Peste 100 de copii proveniti din familii defavorizate, vor avea sansa sa isi completeze educatia intr-un centru social de zi, construit de Asociatia Sansa Ta, la Bilciuresti. Pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu Centrul de copii Sansa ta din comuna Bilciuresti avea nevoie de constructia unei scari de incendiu. Acesta a fost momentul cand am primit rugamintea de a ajuta, sub forma de sponsorizare, cu realizarea acestei scari. Un comportament responsabil inseamna sa intelegem nevoile comunitatii din care facem parte si sa imbunatatim ceea ce putem. Ne-am bucurat ca am putut oferi suportul financiar pentru achizitia materialelor necesare si suportul logistic pentru montarea acestei scari. Materiale utilizate pentru realizarea scarii de incendiu: - cornier 30 x 30 x 3 mm pentru trepte si podeste; - profil Hea 200 mm pentru stalpi scara; - profil Unp 200 mm pentru vanguri; - teava patrata 40 x 40 x 4 mm si teava rotunda 48,3 x 4 mm pentru structura balustrada; - tabla zincata 1,5 mm pentru panouri balustrada; - gratare si trepte zincate; - elemente de prindere. Scara pentru incendiu a fost realizata in atelier si montata la fata locului cu prinderi mecanice. Pentru ca este o scara folosita la exterior toate elementele acesteia au fost zincate termic. Tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii produselor metalice.

Vezi mai multe detalii

Cadru cale de rulare si cadru usa

Descriere materiale: Otelul este un metal foarte rezistent si versatil, folosit pentru fabricarea unei game largi de produse. De asemenea, clientii pentru care furnizam produse metalurgice le folosesc pentru cele mai diverse aplicatii. Unul dintre acestia realizeaza sisteme de inchidere pentru camere depozitarea surselor radioactive. Depozitarea este facuta numai in camere special amenajate, in care nu sunt depozitate si alte produse.  Usa de acces este marcata clar cu simbolul „Pericol de radiatii” si este prevazuta cu un sistem automatizat de inchidere.  Materiale livrate de H Metal: - profil UNP 180 mm – cadrul usii;  - profil UNP 220 mm - cadru cale de rulare; - platbanda 80x10 mm; 80 x 8 mm; 60 x 6 mm si 40 x 6 mm utilizata pentru gusee, prinderi in perete si opritor usa.   Pentru aceasta lucrare profilele UNP au fost utilizate ca baza rigida pentru constructia diferitelor cadre. Un profil U este un material fiabil si economic cu rezistenta ridicata.   In functie de aplicatia la care este folosita platbanda, se poate alege intre diferite dimensiuni si clase de material. Platbanda poate fi usor taiata, gaurita si de asemenea sudata.   Datorita faptului ca rezistenta otelului la compresiune este egala cu rezistenta la intindere ii confera acestui material proprietati foarte bune in exploatare.

Vezi mai multe detalii

Profil ambutisat Z atipic

Descriere materiale: Ai nevoie de profile metalice in afara standardului? Executam, la comanda, diverse tipuri de profile metalice, conform solicitarilor tale. Dimensiunile, forma si materialul profilului solicitat sunt personalizate in functie de fiecare proiect. Una din cererile pe care le-am primit a fost realizarea unui profil Z in afara standardului. Material utilizat: Tabla decapata 150 x 200 x 1500 mm; grosime 2,5 mm. Tabla laminata la rece (decapata) are excelente proprietati  electromagnetice, de formabilitate si sudabilitate. Prezinta o calitate superioara a suprafetei si precizie dimensionala. Acest tip de tabla se preteaza pentru fabricarea diverselor produse prin indoire si presare. Disponibila intr-o varietate de marimi, cu caracteristici utile intr-o gama larga de aplicatii. Profilul solicitat a fost realizat prin ambutisare,  metoda cea mai complexa de prelucrare a tablelor prin deformare plastica. Procedeul de ambutisare permite realizarea unor profile uzuale cum ar fi: corniere cu laturi egale sau inegale, profile U, profile C, profile Z, avand diverse dimensiuni ale bazei si aripilor. De asemenea, prin ambutisare se pot executa diferite tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate.

Vezi mai multe detalii

Structura metalica acoperis sopron

Descriere materiale: In domeniul agriculturii sopronul metalic este o constructie utilizata pentru a proteja  nutretul sau utilajele. Recomandam structurile metalice pentru constructia de astfel de hale utilitare datorita faptului ca ofera o libertate de impartire a spatiului si pentru termenul rapid de executie. Un procent important din clientii nostri este reprezentat de firmele care construiesc hale metalice, spatii de productie, depozitare si  garaje pentru utilaje agricole. Unul dintre acestia ne-a solicitat materiale pentru constructia unui sopron agricol. Si in cazul unei astfel de constructii acoperisul reprezinta elementul constructiv care inchide partea superioara. De asemenea, acesta are rol de rezistenta, preluand incarcarile ce ii revin. Acoperisurile sunt supuse urmatoarelor solicitari: - incarcari verticale; - incarcari orizontale (vant, seism); - incarcari mecanice datorita variatiei de temperatura. Clientul nostru a ales sa foloseasca ca elemente de sustinere a acoperisului pentru sopron: -  grinzi cu zabrele confectionate din profile Ipe 450 mm si tabla neagra 20 mm (pentru realizare gusee); - pane realizate din profil Upe 240 mm. Grinzile cu zabrele ca parte a structurii de rezistenta a acoperisului reprezinta un sistem nedeformabil de bare drepte concurente in noduri. Aceste noduri pot fi realizate cu nituri, buloane sau prin sudura. Intervalul dintre doua noduri poarta denumirea de panou. Grinzile cu zabrele sunt elemente de constructie care in ansamblul lor lucreaza ca elemente incovoiate, dar barele care le alcatuiesc sunt solicitate la eforturi axiale. Desi un profil  UPE are aripi mai late si mai subtiri decat un UNP, pastreaza aceleasi caractersitici mecanice. Pentru aceeasi rezistenta, folosirea de profile UPE in structuri ofera o reducere a greutatii de pana la 30% comparat cu profilele UNP. Pentru o oferta de pret personalizata asteptam cererile dumneavoastra la office@h-metal.ro.

Vezi mai multe detalii

Teava rectangulara pentru constructie pergole

Descriere materiale: Un element atragator pentru orice spatiu liber, pergola este un tip de constructie deosebit de util pe timpul verii, atunci cand petrecerea timpului afara este o placere. Acest tip de constructie poate fi amplasat intr-un parc, intr-o gradina, pe terasa unui restaurant sau a unei piscine. O pergola este o constructie usoara realizata dintr-o retea de grinzi din lemn sustinute de stalpi pe care se pot intinde plante agatatoare decorative. Unul dintre clientii nostri si-a dorit crearea unei zone de relaxare in timpul verii si a optat pentru realizarea unei pergole. Pentru o mai buna rezistenta a intregii constructii s-a decis realizarea acesteia pe o structura metalica. Ulterior aceasta structura a fost placata partial cu lemn. Combinatia de metal si lemn are un efect estetic deosebit si poate fi integrata cu usurinta in orice stil peisagistic.   H Metal a livrat pentru aceasta lucrare: - teava rectangulara 150 x 50 x 3 mm - teava rectangulara 100 x 50 x 4 mm - teava patrata 50 x 50 x 4 mm - teava rectangulara 150 x 50 x 4 mm.    Utilizata frecvent pentru executia de stalpi metalici, teava patrata se poate folosi si la realizarea de grinzi, datorita faptului ca are o rezistenta superioara la rasucire comparativ cu alte profile metalice.   Teava rectangulara este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata. Forma geometrica uniforma ii asigura o rezistenta  constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua au mai multe axe. Este bine de stiut ca pentru a construi o pergola nu este necesara turnarea unei placi, ci se pe poate realiza o fundatie usoara din beton turnat in adacime pentru stalpii acesteia.

Vezi mai multe detalii

Pagina urmatoare »